Τα πλάνα του Μαρτίνς για τον Ολυμπιακό στην Τούμπα

Τα πλάνα του Μαρτίνς για τον Ολυμπιακό στην Τούμπα

Ο Πορτογάλος τεχνικός δίνει έμφαση στα στημένα

martins-osfp1
Το βάρος στις στημένες φάσεις φαίνεται πως έχει ρίξει ο Πέδρο Μαρτίνς στην προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Πορτογάλος προπονητή δούλεψε στις τελευταίες προπονήσεις στα στημένα, ενώ μίλησε για τον συγκεκριμένο τομέα παιχνιδιού του «Δικεφάλου του Βορρά» στους παίκτες του.

«Οι στημένες φάσεις είναι σημαντικές. Μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές, που θα κρίνουν το παιχνίδι. Τα λιγότερα λάθη», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μαρτίνς στους ποδοσφαιριστές του.

Όσον αφορά τα πλάνα του 49χρονου τεχνικού, όλα δείχνουν ότι ο Μαντί Καμαρά θα πάρει θέση δίπλα στον Γκιγέρμε στην «ερυθρόλευκη» μεσαία γραμμή.

Από εκεί και πέρα, ο Τοροσίδης φαίνεται πως έχει το προβάδισμα να ξεκινήσει αντί του Ομάρ στο δεξί άκρο της άμυνας, καθώς ακολουθεί και το πρώτο παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου στο Καραϊσκάκη για τους «32» του Europa League.

Την πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού θα αποτελέσουν οι Σα, Τοροσίδης, Σισέ, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Καμαρά, Γκιγέρμε, Λάζαρος, Ποντένσε, Φορτούνη και Γκερέρο.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης