Αστυνομική έρευνα στην Αγγλία για ρατσιστική λεκτική επίθεση κατά του Μοχάμεντ Σαλάχ

Αστυνομική έρευνα στην Αγγλία για ρατσιστική λεκτική επίθεση κατά του Μοχάμεντ Σαλάχ

Στον αγώνα της Λίβερπουλ με τη Γουέστ Χαμ - Αν εντοπιστεί ο δράστης τότε θα του απαγορευτεί δια παντός η είσοδος στο γήπεδο, δηλωσε εκπρόσωπος της Γουέστ Χαμ

salaxh1
Ένα βίντεο που δείχνει οπαδούς στην εξέδρα της Γουέστ Χαμ κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Λίβερπουλ να εξαπολύουν ρατσιστικές ύβρεις κατά του Αιγύπτιου επιθετικού Μοχάμεντ Σαλάχ ερευνούν η διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας και η Μητροπολητική αστυνομία του Λονδίνου.

Στο βίντεο που έχει γυριστεί ενώ ο επιθετικός της Λίβερπουλ ετοιμαζόταν να εκτελέσει ένα κόρνερ, ακούγονται τουλάχιστον δύο άνδρες να τον αποκαλούν «γ@@@μενο Μουσουλμάνο».



Εκπρόσωπος της Γουέστ Χαμ δήλωσε στο Sky News ότι αν εντοπιστούν οι πρωταγωνιστές του βίντεο τότε και θα παραπεμφθούν στην αστυνομία και θα τους απαγορευτεί δια παντός η είσοδος στο γήπεδο. «Δεν υπάρχει χώρος για τέτοια συμπεριφορά στο γήπεδό μας» τόνισε ο εκπρόσωπος της Γουέστ Χαμ.

«Το βίντεο είναι σε γνώση μας. Οι αστυνομικοί το επανεξετάζουν. Όποιος εντοπίζει τέτοιες συμπεριφορές τον καλούμε να τις αναφέρει στην αστυνομία ή στην ασφάλεια του γηπέδου» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης