Παναθηναϊκός Blog: Αχαρακτήριστα κακός

Παναθηναϊκός Blog: Αχαρακτήριστα κακός

Η εμφάνιση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την Εφές θα ήταν δυνατό να υποστεί κριτική, αν η ομάδα του Πασκουάλ… παρουσιαζόταν έστω και τυπικά στο “Σινάν Ερντέμ”. Όμως ήταν τόσο κακή η εικόνα των “πράσινων” που ούτε… κριτική δεν δικαιούται. Το πνευματικό “μηδενικό”, τα ντέρμπι που δεν περιμένουν και η εξωαγωνιστική κόντρα με τον Ολυμπιακό, που είναι πλέον σε… άλλα γήπεδα.

d6035348-pao_efes_omadiki-625x375
Ηττες με ήττες έχουν διαφορά και ο Παναθηναϊκός με την (μη) εμφάνισή του στην Πόλη και την ήττα με κάτω τα χέρια από την Εφές, μεγέθυνε με τον πλέον οδυνηρό γι’ αυτόν τρόπο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει εκτός ΟΑΚΑ.

Οι αδυναμίες που καμουφλάρονται στο ΟΑΚΑ, εκτός έδρας τον πληγώνουν και μάλιστα βάναυσα, με την τρίτη ήττα στον “μαραθώνιο” να είναι μικρότερο κακό για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, σε σχέση με την άκρως απογοητευτική εικόνα και την άνευ όρων παράδοση.


Είναι από τις περιπτώσεις, όπου δεν υπάρχει ούτε ένα επιμέρους θετικό στοιχείο ή ατομική εμφάνιση παίκτη, ώστε να πιαστεί κάποιος για να κρατήσει ενόψει της συνέχειας. Κι όταν λέμε δεν υπάρχει ούτε ένα, το εννοούμε.



Πάρτι της Εφές

Κλείσιμο
Πώς να υπάρχει κάτι θετικό σε ένα παιχνίδι όπου από το πρώτο δευτερόλεπτο οι “πράσινοι” ήταν σε θέση κομπάρσου και αναγκάστηκαν να κυνηγούν την Εφές, καταφέρνοντας μόνο να κυνηγούν την… ουρά τους, ενώ από τη δεύτερη περίοδο δεν είδαν ποτέ τη διαφορά να πέφτει σε μονοψήφιο νούμερο!

Τα 4/20 τρίποντα, οι μόλις 11 πόντοι στο πρώτο δεκάλεπτο και οι 28 στο πρώτο 20λεπτο, τα 12 λάθη, τα επτά λιγότερα ριμπάουντ είναι μόνο η (στατιστική) κορυφή του παγόβουνου, αφού η Εφές έκανε ό,τι ήθελε, όπως ήθελε.

Ζητούσε ο Αταμάν παιχνίδι στο ζωγραφιστό; Μοερμάν, Ντάνστον και Πλάις σκόραραν για πλάκα λες και δεν υπήρχαν οι ψηλοί του Παναθηναϊκού…

Ζητούσε τρανζίσιον; Η αστοχία του Παναθηναϊκού και οι αργές επιστροφές ήταν βούτυρο στο ψωμί για να καταλήξει άμεσα σε εις βάρος του πόντους στην άλλη άκρη…

Ζητούσε παιχνίδι ένας εναντίον ενός; Ο Μπομπουά το έκανε πράξη, νικώντας κάθε “πράσινο” που τον καταδίωξε…



Στον αντίπαλο πάγκο, όσο κι αν φώναζε, όσο και αν χτυπιόταν ο Πασκουάλ, οι παίκτες του αντιδρούσαν με… χρονοκαθυστέρηση και χαΐρι δεν έβλεπε, πόσω μάλλον βελτίωση, λέξη η οποία όσο λέγεται εντός αποδυτηρίων, άλλο τόσο δεν γίνεται στην πράξη κι αυτό είναι το μεγαλύτερο “μείον”.

Η εμφάνιση ήταν τόσο νωθρή και κακή από το ξεκίνημα, όπου ακόμα και ένα μικρό ελπιδοφόρο διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο, όπου οι γηπεδούχοι έμειναν άποντοι, πέρασε πλήρως ανεκμετάλλευτο, αφού το “τριφύλλι” δεν μπορούσε να ξεκολλήσει στην επίθεση, χωρίς σταθερό παιχνίδι στο ποστ, ντράιβ που κατέληγαν στο σίδερο ή σε τάπες (8 συνολικά) του Ντάνστον και των υπολοίπων και περιφερειακό σουτ και τρίποντο που κατέληγε στα σκουπίδια.

Διαβάστε περισσότερα στο www.eurohoops.net/el
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης