Μπράντον Ντέιβις στο Eurohoops: “Ξανά στο Final Four η Ζαλγκίρις, ταβάνι μου ο ουρανός”

Μπράντον Ντέιβις στο Eurohoops: “Ξανά στο Final Four η Ζαλγκίρις, ταβάνι μου ο ουρανός”

Ο Μπράντον Ντέιβις νίκησε τους πάντες και τα πάντα στο ΟΑΚΑ, τιμωρώντας τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και μίλησε στο Eurohoops για τις μεγάλες νίκες της Ζαλγκίρις στις ελληνικές έδρες, τον στόχο του Final Four και τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

zalgiris
Ανίκητος ήταν όλο το βράδυ στο ΟΑΚΑ ο Μπράντον Ντέιβις απέναντι στον Παναθηναϊκό! Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ της Ζαλγκίρις κυριάρχησε απόλυτα και… έβαλε στα καλάθια τους “πράσινους”, αποτελώντας έναν εκ των κύριων λόγων που η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έφυγε θριαμβεύτρια από την “πράσινη” έδρα.

Οι πόντοι του (18) πλήγωσαν ανεπανόρθωτα, όπως και τα 4 ριμπάουντ που μάζεψε και κυρίως το ένα εκ των δύο επιθετικών, αφού ήταν στα τελευταία δευτερόλεπτα της κανονικής διάρκειας, όπου με φόλοου έσπρωξε την μπάλα στο καλάθι, για να ισοφαρίσει (76-76) και να στείλει το παιχνίδι στην παράταση.

Στο έξτρα πεντάλεπτο η Ζαλγκίρις θριάμβευσε και ο Ντέιβις μίλησε στο Eurohoops για τα “κλειδιά” της νίκης, την σπουδαία εμφάνισή του, τη δίψα και για το φετινό Final Four, αλλά και για τις προσωπικές του φιλοδοξίες, που… δεν έχουν ταβάνι.

-Ωραίο το συναίσθημα να νικάς στο ΟΑΚΑ;

“Ναι, είναι δύσκολη έδρα για να παίζεις, απέναντι σε μια καλή ομάδα που παίζει εντός έδρας. Παλέψαμε σε όλο το παιχνίδι για να πάρουμε αυτή τη νίκη, που είναι ασφαλώς μια καλή νίκη για εμάς”.

-Ποιο ήταν το πιο σημαντικό “κλειδί” για τη νίκη της Ζαλγκίρις;

“Η ομαδική προσπάθεια. Ολοι έπαιξαν καλά και τα έδωσαν όλα στο παρκέ. Ολοι έδωσαν κάτι που χρειαζόταν για να κερδίσουμε αυτό το ματς. Σε όλους ατομικά πρέπει να δοθούν εύσημα”.

-Ανέφερες την ομαδική προσπάθεια, αλλά ήσουν πρωταγωνιστής…

“Αυτή είναι η δουλειά μου. Προσπαθώ να δίνω ενέργεια σε κάθε στιγμή που είμαι στο παιχνίδι και να σπρώχνω την ομάδα μου με αυτόν τον τρόπο”.


Διαβάστε περισσότερα στο www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης