Σοβαρό ατύχημα με τραυματίες στο μετρό της Ρώμης - Οπαδοί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανάμεσά τους

Σοβαρό ατύχημα με τραυματίες στο μετρό της Ρώμης - Οπαδοί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανάμεσά τους

Πλημμύρισαν οι κυλιόμενες σκάλες του μετρό από τα νερά της καταρρακτώδους βροχής και τουλάχιστον 20 άνθρωποι τραυματίστηκαν, πέφτοντας ο ένας πάνω στον άλλον - Από τις εικόνες ωστόσο φαίνεται ότι υπήρξε και πρόβλημα με τη λειτουργία της σκάλας - Σε σοβαρή κατάσταση ένας εκ των τραυματιών, υπέστη μερικό ακρωτηριασμό

roma_1
Τουλάχιστον 20 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και οπαδοί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που πήγαιναν στο στάδιο «Ολίμπικο» της Ρώμης για τον αγώνα της ομάδας τους με την τοπική Ρόμα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, τραυματίστηκαν στις κυλιόμενες σκάλες του σταθμού  «Repubblica», στο μετρό της ιταλικής πρωτεύουσας.

Στο σημείο επικράτησε συνωστισμός και οι πρώτες εικόνες συγκλονίζουν, καθώς τραυματιοφορείς και ασθενοφόρα παραλαμβάνουν τους χτυπημένους ανθρώπους. 

Ένας τραυματίας είναι σε σοβαρή κατάσταση: υποβλήθηκε σε επέμβαση και του αφαιρέθηκε μέρος του κάτω άκρου. Άλλοι οκτώ πρόκειται να παραμείνουν στο νοσοκομείο, ενώ οι υπόλοιποι θα πάρουν άμεσα εξιτήριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, την ώρα του ατυχήματος, στην ιταλική πόλη έβρεχε καταρρακτωδώς. Τα ορμητικά νερά πλημμύρισαν τις σκάλες του μετρό, με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να γλιστρήσουν και στη συνέχεια ουσιαστικά να ποδοπατηθούν από αυτούς που βρίσκονταν πίσω τους.

Από τις πρώτες εικόνες ωστόσο προκύπτει και ότι η σκάλα δεν λειτούργησε καλά, καθώς επιτάχυνε ξαφνικά, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό πολλών άνθρώπων.

Άλλες πηγές ωστόσο αναφέρουν ότι το πρόβλημα στη σκάλα το δημιούργησαν οι ίδιοι οι Ρώσοι οπαδοί, καθώς πηδούσαν πάμω σε αυτή σευνεχώς.



Κλείσιμο






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης