Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Κλάους Αθανασιάδης!

Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Κλάους Αθανασιάδης!

Ο πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ, μετά τη σύντομη θητεία του στο Ισραήλ θα είναι ο αντικαταστάτης του Πέδρο Κόντε

3950518
Ο αντικαταστάτης του Πέδρο Κόντε στον ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. O Γιώργος Χριστοβασίλης κάνοντας μια τεράστια υπέρβαση για τα οικονομικά δεδομένα των Ηπειρωτών, έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον Στέφανο Αθνασιάδη το απόγευμα της Παρασκευής με τον άλλοτε διεθνή Έλληνα άσο να δίνει τα χέρια για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Αν μη τι άλλο πρόκειται για σπουδαία μεταγραφή για τον ΠΑΣ Γιάνινα, μία από τις σημαντικότερες βάσει ονόματος επί εποχή Χριστοβασίλη, με τον Γιάννη Πετράκη στο πρόσωπο του 30χρονου σέντερο φορ να βρίσκει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Πέδρο Κόντε.

Από την πλευρά του ο Αθανασιάδης δεν δίστασε να πει το ναι στην πρόταση του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού είναι τόσο μεγάλη η επιθυμία του να αγωνιστεί ξανά μετά την άσχημη εμπειρία του στο Ισραήλ και να επιστρέψει σε τοπ επίπεδο που έριξε αρκετά τις οικονομικές του απαιτήσεις αφού αυτό που ζητούσε ήταν μια ομάδα να τον πιστέψει και να του δώσει την ευκαιρία να αναγεννηθεί.

Με την απόκτηση του Αθανασιάδη ο ΠΑΣ Γιάννινα αποκτά έναν δεινό σκόρερ, έναν ποδοσφαιριστή που τον ανεβάζει επίπεδο και τον ενισχύει σημαντικά στο να πετύχει τους στόχους του. Ο Αθανασιάδης βρίσκεται ήδη στα Γιάννενα για να τεθεί υπό τις οδηγίες του Γιάννη Πετράκη.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού Στέφανου «Κλάους» Αθανασιάδη.

Κλείσιμο
Ο Έλληνας επιθετικός γεννήθηκε στις 24 Δεκεμβρίου του 1988, έχει ύψος 1.86μ. και στο παρελθόν έχει περάσει από τις ομάδες του ΠΑΟΚ, του Πανσερραϊκού ως δανεικός και στη Μακάμπι Χαϊφα του Ισραήλ. Επίσης έχει αγωνιστεί με τις εθνικές ομάδες μας U19, U21 και ανδρών.

Ο «Κλάους» κατά την άφιξη στα Ιωάννινα και την ολοκλήρωση της μεταγραφής του δήλωσε στο pasgiannina.gr:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό με την ομάδα του ΠΑΣ για να πετύχει τους στόχους του. Τα υπόλοιπα τα λέμε στο γήπεδο.»

Στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 9».
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης