Super League: Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΛ 0-1 (τελικό)

Super League: Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΛ 0-1 (τελικό)

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με καταπληκτικό σουτ του Ντέλετιτς στο 30'

apollon_nea
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Εκτός θα είναι ο Μάντζιος και οι Σουλτς - Πετσόνι για τους οποίους αναζητάται τρόπος να αποχωρήσουν. Μέσα οι Λούκιτς, Μασάδο και Οριχουέλα, τα πιο πρόσφατα αποκτήματα.

Για να παρακολουθήσετε LIVE την εξέλιξη του αγώνα ΕΔΩ

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας του Απόλλωνα Σμύρνης, Βαλεριέν Ίσμαελ ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Πρόκειται για τους: Χουάντερσον, Βάσιτς, Κύργια, Τζανετόπουλο, Βαφέα, Λούκιτς, Στάθη, Κοντοέ, Ναδάλες, Οριχουέλα, Γκονζάλες, Γκίνο, Κονέ, Πέδρο Μασάδο, Τριάδη, Μπεντινέλι, Άιλερς και Ελ Χέλβε.

Η 11άδα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» απαρτίζεται από τους: Χουάντερσον, Κύργια, Λούκιτς, Στάθη, Κοντοέ, Ναδάλες, Γκονζάλες, Κονέ, Ζαγουαρίμπ, Εΐλερς και Ελ Χελβέ.

Κλείσιμο
Από την πλευρά της η ΑΕΛ έχει σαν στόχο να κάνει την υπέρβαση φέτος στο πρωτάθλημα. Στην αποστολή της ΑΕΛ για το σημερινό παιχνίδι (25/8, 21:30) της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, συμπεριλήφθη ο Βαγγέλης Μόρας. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε και τέθηκε στη διάθεση του Σωτήρη Αντωνίου.

Η αποστολή αποτελείται από 20 παίκτες και συγκεκριμένα τους: Κρίστινσον, Γκέκα, Καρανίκα, Μόρα, Γκόλια, Γρομητσάρη, Γκόικοβιτς, Χούμπτσεφ, Φατιόν, Μπάλλα, Μιλοσάβλιεβιτς, Πίτι, Ντέλετιτς, Νούνιτς, Χοτζάλι, Σαχίτι, Μορσύ, Φρίουι, Κούνιτς και Νούσιο.

Η 11άδα των Λαρισαίων απαρτίζεται από τους: Κρίστινσον, Ντέλετιτς, Σαχίτι, Γρομητσάρη, Μόρα, Χούμπτσεβ, Αντώνη, Μιλοσάβλιεβιτς, Κούνιτς, Πίτι και Μόρσι.

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης