Γουίμπλεντον: Βασίλισσα Κέρμπερ, «κατάπιε» την... μαμά Γουίλιαμς!

Γουίμπλεντον: Βασίλισσα Κέρμπερ, «κατάπιε» την... μαμά Γουίλιαμς!

Τρομερή εμφάνιση από την Αντζελίκ Κέρμπερ που κατέκτησε για πρώτη φορά το Γουίμπλεντον απέναντι στην… εκτός κλίματος Σερένα Γουίλιαμς, η οποία έπαιξε για πρώτη φορά έναν τελικό ως μαμά!

Kerber
Το πρώτο Γουίμπλεντον και τρίτο grand slam της καριέρας της (Αυστραλιανό και US Open το 2016) πανηγυρίζει η Αντζελίκ Κέρμπερ.

Η Γερμανίδα έπιασε εντυπωσιακή απόδοση απέναντι στην Σερένα Γουίλιαμς, της οποίας επικράτησε… σχετικά εύκολα με 2-0 σετ (6-3, 6-3) στον τελικό του λονδρέζικου major.

Η νέα «βασίλισσα» της αγγλικής πρωτεύουσας μπήκε από νωρίς αποφασισμένη να κόψει τον... αέρα της θρυλικής Αμερικανίδας και μάλιστα κατέκτησε το πρώτο σετ με διπλό μπρέικ.

Η Γουίλιαμς, που έπαιξε τον πρώτο της τελικό από όταν έγινε μητέρα, δεν κατάφερε να μπει στο κλίμα της αναμέτρησης, δεν είχε τις απαντήσεις που έπρεπε, έκανε αρκετά λάθη και... φυσιολογικά η πολύπειρη Κέρμπερ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Κλείσιμο
Μάλιστα, έγινε η πρώτη Γερμανίδα που φτάνει στο... υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Wimbledon μετά την σπουδαία Στέφι Γκραφ από το 1996.

Υπενθυμίζουμε πως το μεσημέρι της Κυριακής θα διεξαχθεί ο τελικός στους άνδρες ανάμεσα σε Νόβακ Τζόκοβιτς και Κέβιν Άντερσον.




Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης