Παπαθεοδώρου: «Τα ματς με τον ΠAO είναι τεστ για να δούμε τις πραγματικές διαφορές»

Παπαθεοδώρου: «Τα ματς με τον ΠAO είναι τεστ για να δούμε τις πραγματικές διαφορές»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ και ο αρχηγός Βαγγέλης Μαργαρίτης στάθηκαν στον καλό επίλογο της ομάδας τους και στη δυσκολία της σειράς με τον Παναθηναϊκό

4465988
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου:

«Η ομάδα μας εξελίχθηκε στη διάρκεια της χρονιά, όταν καταφέραμε και βρήκαμε χημεία. Κάναμε δυνατό finish και μας έδωσε τη δυνατότητα να βρεθούμε στις 4 καλύτερες ομάδες. Εχουμε περιθώρια βελτίωσης κι έχοντας απέναντι μας μία ομάδα του επιπέδου του Παναθηναϊκού θα είναι καλό τεστ για να δούμε τις πραγματικές διαφορές που υπάρχουν».

Για τη βία
:Παίκτες και προπονητές δίνουμε πάντα το καλό παράδειγμα και δε θυμάμαι να έχουμε δώσει αφορμή για επεισόδια. Άλλοι παράγοντες του αθλητισμού δίνει τη σπίθα στον οπαδό για να κάνει επεισόδια. Οι παίκτες έχουν υψηλό επίπεδο και δίνουν τα σωστά ερεθίσματα.

Για τον Προμηθέα: Πολύ ευχάριστο γεγονός για το ελληνικό πρωτάθλημα εντός κι εκτός παρκέ. Πολύ καλό μήνυμα για όλες τις πόλεις πως μέσα από το όραμα, την τεχνογνωσία και το μεράκι μπορούν αν δημιουργηθούν πολλές ομάδες που θα βοηθήσουν την ανάπτυξη. Ξεκίνησε βήμα βήμα κι έφτασε στις 4 καλύτερες ομάδες.

Για την παρουσία στην ημιτελική φάση: Για τον ΠΑΟΚ ήταν ένας από τους βασικούς στόχους σε σχέση με πέρυσι το να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Η διαδρομή ήτα επίπονη, κάναμε υπερπροσπάθεια ώστε να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας και ακόμη πιο δύσκολο να αποκλείσουμε την ΑΕΚ που πήρε Κύπελλο και BCL.

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαργαρίτη: 
Κλείσιμο
«Μετά από 3 χρόνια είμαστε πάλι στην τετράδα, είχαμε μία δύσκολη χρονιά ειδικά στο ξεκίνημα αφού κάναμε ήττες. Δουλέψαμε πολύ, πιστεύαμε στην ομάδα και ήταν ένας στόχος τον οποίο καταφέραμε. Εχουμε μία δύσκολη σειρά απέναντι στον Παναθηναϊκό. Θέλει δουλειά και συγκέντρωση απέναντι σε μία ομάδα που δεν έχει κάνει καμία ήττα».

Για την παρουσία στην ημιτελική φάση: Για αυτό ιδρώνουμε, ήταν στόχος μας, τα καταφέραμε και πρέπει να παλέψουμε για κάτι καλύτερο.

4466062


Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης