Τελειώνει του Μπακασέτα στην ΑΕΚ

Τελειώνει του Μπακασέτα στην ΑΕΚ

Οι επαφές της Ένωσης με τον Πανιώνιο φαίνεται να αποδίδουν καρπούς και ο διεθνής μεσοεπιθετικός προβάρει τα κιτρινόμαυρα – Στόχος να κλείσει η μεταγραφή πριν την αυριανή αναχώρηση της αποστολής για την Πολωνία

Τελειώνει του Μπακασέτα στην ΑΕΚ
Η δημοσιοποίηση της συμφωνίας της ΑΕΚ με τον Τάσο Μπακασέτα κατά τη διάρκεια των πλέι οφ της Σούπερλιγκας προκάλεσε ρήξη στις σχέσεις του διεθνούς μεσοεπιθετικού με τον Πανιώνιο, ωστόσο ένα μήνα αργότερα τα δεδομένα φαίνεται ότι έχουν αλλάξει.
 
Έτσι στην σημερινή επαφή των δύο συλλόγων φάνηκε ότι υπάρχει πλέον σημείο ουσιαστικής και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η μεταγραφή του Μπακασέτα αναμένεται να ολοκληρωθεί και να ενταχθεί ο ποδοσφαιριστής στην Ένωση από αυτό του καλοκαίρι.

 Μάλιστα, αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί άμεσα κι αν δεν προλάβει να φύγει ο παίκτης το πρωί της Τετάρτης με την υπόλοιπη αποστολή για Πολωνία, θα το κάνει τις επόμενες μέρες!

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν από το ρεπορτάζ, μεταξύ ΑΕΚ και Πανιωνίου υπάρχει συμφωνία και δεν αποκλείεται μέσα στη μέρα να υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις, ακόμα και ανακοινώσεις!
Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης