Ο αθλητικός πολιτισμός των δύο αιωνίων (video)

Ο αθλητικός πολιτισμός των δύο αιωνίων (video)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επισκέφτηκε τα αποδυτήρια των ερυθρόλευκων και τους συνεχάρη – Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι βρέθηκαν στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού για να αποχαιρετίσουν τον Διαμαντίδη

Ο αθλητικός πολιτισμός των δύο αιωνίων (video)
Ήταν οι συγκλονιστικότεροι τελικοί των τελευταίων ετών στην Basket League, αλλά πέρα από τις όποιες γκρίνιες προέκυψαν στους προηγούμενους αγώνες, οι διοικήσεις των δύο αιωνίων φρόντισαν μετά το τέλος του 4ου αγώνα να στείλουν τα πιο όμορφα μηνύματα.

Λίγο πριν το τέλος του αγώνα ο Θανάσης Γιαννακόπουλος βρήκε τον χρόνο να μιλήσει με τον Βασίλη Σπανούλη και τα χαμόγελα των δύο φάνηκε ότι έλυσαν την όποια παρεξήγηση δημιουργήθηκε στο τέλος του β’ τελικού.

Μετά το τέλος του αγώνα όμως ακολούθησαν οι πραγματικά ευχάριστες εκπλήξεις. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού όπου συνεχάρη τους πρωταθλητές.
Κλείσιμο

«Συγχαρητήρια ήσασταν καλύτεροι. Καλό καλοκαίρι…», ήταν τα λόγια που απηύθυνε προς τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους παίκτες του.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος κι ο Γιώργος Σκινδήλιας αποχωρώντας προς τα αποδυτήρια συνάντησαν τον Δημήτρη Διαμαντίδη στο κέντρο του παρκέ και του έδωσαν συγχαρητήρια, αλλά δεν έμειναν εκεί.

Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος λίγο αργότερα πήγαν στα αποδυτήρια των αντιπάλων για να συγχαρούν εκ νέου τον Διαμαντίδη, αλλά και τους υπόλοιπους παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης