AEK – Oλυμπιακός: Υπόσχεται συγκινήσεις το ντέρμπι

AEK – Oλυμπιακός: Υπόσχεται συγκινήσεις το ντέρμπι

Οι δύο μονομάχοι μας έχουν χαρίσει πολλές συγκινήσεις στο πρόσφατο παρελθόν

AEK – Oλυμπιακός: Υπόσχεται συγκινήσεις το ντέρμπι
Η μάχη του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό
πλησιάζει, με τις δύο ομάδες να προετοιμάζονται πυρετωδώς και τους προπονητές να καταστρώνουν τα πλάνα τους, θέλοντας να αναδείξουν τα πλεονεκτήματά των ομάδων τους στο χορτάρι του Ολυμπιακού Σταδίου.
Κλείσιμο

Οι δύο μονομάχοι μας έχουν χαρίσει πολλές συγκινήσεις στο πρόσφατο παρελθόν, ωστόσο δύο εξ'αυτών ξεχωρίζουν.

Οι μεγάλες κιτρινο-κόκκινες κόντρες της δεκαετίας 

Η αναμέτρηση των δύο για το πρωτάθλημα τον Φεβρουάριο του 2007, αποτελεί παιχνίδι μεγάλων συγκινήσεων. Η Ένωση άνοιξε και... έκλεισε το σκορ για το τελικό 3-3, σε ένα παιχνίδι που οι Ερυθρόλευκοι σημείωσαν δύο αυτογκολ (Νικοπολίδης & Κωνσταντίνου).

Και αν το προηγούμενο παιχνίδι είναι ένα από αυτα που μένουν στις μνήμες των φιλάθλων, το επόμενο, αποτελεί σημείο αναφοράς στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφάιρου. Φυσικά, πρόκειται για τον αλησμόνητο τελικό κυπέλλου του 2009, όπου μετά από 90' απίστευτου δράματος το τελικό 3-3 οδήγησε τις δύο ομάδες στην παράταση. Το τελικό 4-4 μετά από 120' έφερε τα πέναλτι. Και μετά από 34(!) εκτελέσεις πέναλτι ο Ολυμπιακός επικράτησε με 15-14 στην ψυχοφθόρα διαδικασία, κατακτώντας εν τέλει το τρόπαιο.

Πολλά έχουν αλλάξει από τότε, ωστόσο η κάθε συνάντηση των δύο ομάδων εγγυάται μεγάλες συγκινήσεις. Θα καταφέρει η Ένωση να σπάσει την παράδοση που την θέλει χωρίς νίκη στις τελευταίες 8 αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό, ή οι Ερυθρόλευκοι θα επεκτείνουν την κυριαρχία τους; Ο Stoiximan.grπροσφέρει την αναμέτρηση ΑΕΚ-Ολυμπιακος με 0% γκανιότα. Περισσότερες από 150 αγορές για Live στοιχηματισμο στην κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης