Κιριλένκο: «Θα είναι δύσκολη η σειρά με τον Παναθηναϊκό»

Κιριλένκο: «Θα είναι δύσκολη η σειρά με τον Παναθηναϊκό»

Ο Αντρέι Κιριλένκο παραχώρησε συνέντευξη στην οποία αναφέρεται στην επιστροφή του στην Ευρώπη, στη σειρά των playoffs με τον Παναθηναϊκό ενώ θυμήθηκε και τον χαμένο τελικό της Κωνσταντινούπολης.

Κιριλένκο: «Θα είναι δύσκολη η σειρά με τον Παναθηναϊκό»
Λίγο πριν ξεκινήσει η σειρά του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Αντρέι Κιριλένκο μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κιριλένκο:

Για τη φετινή Ευρωλίγκα και την παρουσία της ΤΣΣΚΑ: «Έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και απολαμβάνω κάθε λεπτό της διαδρομής μας. Ό,τι και αν γίνει στο τέλος της σεζόν, είμαι ενθουσιασμένος με αυτό που ζω τώρα. Το πιθανότερο είναι πως το καλοκαίρι θα σταματήσω το μπάσκετ, οπότε θα μου λείψουν αυτές οι στιγμές. Νιώθω καλύτερα από ό,τι τις πρώτες ημέρες που ήμουν εδώ. Έχω μάθει τα συστήματα, παίζω περισσότερο. Όλα είναι υπέροχα. Η κατάλληλη στιγμή, είναι τώρα».

Για το αν ήταν δύσκολη η απόφαση να αφήσει το ΝΒΑ και να επιστρέψει στην Ευρώπη: «Εδώ ξεκίνησα την επαγγελματική μου καριέρα. Η ΤΣΣΚΑ ήταν πάντα για εμένα, το σπίτι μου. Νιώθω λοιπόν, ότι επέστρεψα σπίτι μου. Είναι η οικογένεια μου και θέλω να τελειώσω την καριέρα μου εδώ. Αν πάρουμε το ευρωπαϊκό, θα είναι καταπληκτικό. Αν δεν το πάρουμε, θα είναι θέλημα της μοίρας. Τι να γίνει; Το βέβαιο είναι πως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, να σηκώσουμε την κούπα. Την τελευταία 12ετια προσπαθούμε για το καλύτερο και σχεδόν κάθε χρόνο, η ΤΣΣΚΑ φτάνει στο τέλος της διαδρομής. Κάθε καλοκαίρι προσπαθεί να χτίσει την καλύτερη δυνατή ομάδα. Είναι μεγάλη η παράδοση που έχει και η προσπάθεια που κάνει να είναι στο υψηλότερο επίπεδο».

Κλείσιμο
Πηγή www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης