NBA: Ντέρμπι με το... καλημέρα, 101-100 οι Σπερς τους Μάβερικς

NBA: Ντέρμπι με το... καλημέρα, 101-100 οι Σπερς τους Μάβερικς

Νίκη και για τους Νιου Όρλινς Πέλικανς με 101-84 επί των Ορλάντο Μάτζικ

NBA: Ντέρμπι με το... καλημέρα, 101-100 οι Σπερς τους Μάβερικς
Με ένα ντέρμπι άρχισε το ΝΒΑ, καθώς στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία, είχαμε θέαμα αλλά και νέα ρεκόρ... Αρχικά το τελικό 101-100 υπέρ των Σαν Αντόνιο Σπερς, τα λέει όλα, ενώ ο Τόνι Πάρκερ ισοφάρισε ατομικό ρεκόρ με 4/4 τρίποντα και μάλιστα το τελευταίο έδωσε και τη νίκη στην ομάδα του, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 23 πόντους. Δεύτερος σκόρερ ήταν ο Μανού Τζινόμπιλι με 20.

Όμως δεν σταματούν εδώ τα ρεκόρ, ο Τιμ Ντάνκαν έκανε το 797ο νταμπλ-νταμπλ στη καριέρα του, ενώ πέτυχε 14 πόντους και πήρε 13 ριμπάουντ. 

Για τους ηττημένους, ο Μόντα Έλις πέτυχε 26 πόντους, ο Ντιρκ Νοβίτσκι 18 και ο Χάρις 17, ενώ ο Τάισον Τσάντλερ είχε 8 πόντους και μάζεψε 10 ριμπάουντ.  Από την άλλη, ο Τσάντλερ Πάρσονς έμεινε σε χαμηλά επίπεδα με μόλις 5 πόντους και 2/10 σουτ. 

Να τονίσουμε, πως πριν το τζάμπολ μοιράστηκαν και τα δαχτυλίδια στους παίκτες των Σπερς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2014.

Κλείσιμο
Νιου Όρλινς Πέλικανς-Ορλάντο Μάτζικ 101-84

Στο άλλο ματς που έγινε την ίδια ώρα, η ομάδα της Νέας Ορλεάνης επικράτησε άνετα με 101-84 των Μάτζικ, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Άντονι Ντέιβις.

Ο άσος των Νιού Όρλις, έφτασε τους 26 πόντους, τα 17 ριμπάουντ και τα 9 μπλοκ στον αγώνα του «Smoothie King Center». Ο Ομέρ  Ασίκ, πέτυχε νταμπλ-νταμπλ με 14 πόντους και 17 ριμπάουντ και έτσι οι Ορλάντο Μάτζικ των πολλών απουσιών δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα... 

Συγκεκριμένα, απουσίασαν οι τραυματισμένοι Βίκτορ Ολαντίπο και Τσάνινγκ Φράι, αλλά και ο Μο Χάρκλες που έμεινε εκτός rotation. Πρώτος σκόρερ της ομάδας ήταν ο Τομπίας Χάρις με 25 πόντους, ενώ ο Νικ Βούτσεβιτς έφτασε τους 15 και μάζεψε 23 ριμπάουντ.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης