Λάζαρος: «Δεν θα με χάλαγε να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ»

Λάζαρος: «Δεν θα με χάλαγε να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ»

Θετικός στο ενδεχόμενο να γυρίσει στον ΠΑΟΚ είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που μίλησε και για το ματς με την Φιορεντίνα

Λάζαρος: «Δεν θα με χάλαγε να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ»
Ο άσος της Ελλάς Βερόνα μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Arena 89.4":

 
«H Φιορεντϊνα βρίσκεται σε βελτίωση της εικόνας της τα τελευταία χρόνια και προσπαθεί για το κάτι παραπάνω. Φέτος δεν ξεκίνησε τόσο καλά αλλά αυτό μπορεί να μην λέει τίποτα. Έχει παίκτες που με μια φάση μπορούν να αλλάξουν πολλά. Δεν ξέρω αν είναι καλό για τον ΠΑΟΚ τα τελευταία αποτελέσματα της που ήταν αρνητικά. Οι παίκτες με προσωπικότητα ψάχνουν τρόπο να μπουν ξανά σε θέση ισχύος. Παίκτες όπως ο Κουαδράδο, ο Βαλέρο και ο Μπαμπακάρ θα δημιουργήσουν ρήγματα. Επίσης, ο Ίλισις έχει κίνητρο να δείξει πως μπορεί να βοηθήσει. Σίγουρα υπάρχουν μεγάλες απουσίες όπως του Γκόμεζ και του Ρόσι».

Για τις αλλαγές που θα κάνει ο Μοντέλα:

«Ο Μοντέλα κάνει διαχείριση υλικού και είναι λογικό. Θα παραταχθεί διαφορετική ομάδα αλλά πάλι θα υπάρχουν σπουδαία ονόματα. Ο Πασκουάλ, ο Βαλέρο, ο Ίλισιτς και άλλοι πολλοί είναι σπουδαία ονόματα. Ο Μοντέλα δίνει την ευκαιρία σε κάποιους ποδοσφαιριστές να δείξουν τι αξίζουν».

Κλείσιμο
Για τον ΠΑΟΚ:

«Έχω δει λίγα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ μου αρέσει αν και ως θεατής θα ήθελα λίγο πιο πολύ επιθετικότητα από τα πλάγια. Μου αρέσει πως πιέζει και πνίγει τον αντίπαλο στην άμυνα και το κέντρο. Χαίρομαι πολύ για την ομάδα γιατί έχω εκεί φίλους».


Διάβασε περισσότερα εδώ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης