Ο Θρύλος με τα καλά του στη Γερμανία

Ο Θρύλος με τα καλά του στη Γερμανία

Ζαρντίμ: Στόχος μας η πρόκριση στους «16»

Ο Θρύλος με τα καλά του στη Γερμανία
Τα ρέστα  του  για την πρόκριση στην επόμενη  φάση του Τσάμπιονς Λήγκ θα δώσει  ο Ολυμπιακός αύριο το βράδυ κόντρα στην Σάλκε. Οι ερυθρόλευκοι πετάνε σήμερα το πρωϊ για  το Γκελζενκίρχεν.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μίλησε στους παίκτες του  για τον αγώνα στη Γερμανία ενώ  αναφέρθηκε τόσο στην εικόνα τους στο παιχνίδι με την Κέρκυρα αλλά και στην αύξηση της διαφοράς από τον δεύτερο ΠΑΟΚ  μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι στην Τούμπα.
Κλείσιμο

«Σας είχα πει την Παρασκευή  πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι με την Κέρκυρα, σας είχα ζητήσει να είστε σοβαροί και όχι χαλαροί, γιατί υπήρχε η πιθανότητα να πάμε στο +8 από τον ΠΑΟΚ και είμαι ευχαριστημένος  από εσάς. Πάμε με οκτώ βαθμούς διαφορά στην Τούμπα αλλά θα ασχοληθούμε με αυτό το παιχνίδι μετά τη Σάλκε» και προσέθεσε:

«Τώρα σκεφτόμαστε  μόνο το Τσάμπιονς Λήγκ. Η Σάλκε  θα τα δώσει όλα για την πρόκριση  και οι παίκτες της πάντα κοιτάζουν  να πιάσουν από την αρχή τον  αντίπαλο από τον λαιμό. Είναι μία ομάδα που ασκεί πίεση , να περιμένετε πίεση , ειδικά στα πρώτα λεπτά. 

Εκεί πρέπει να αντιδράσουμε εμείς, να έχουμε τις λύσεις. Ακούω ότι η Σάλκε  δεν είναι στα καλύτερά της. Αυτό συζητείται. Εσείς μην ακούτε  τίποτα, είναι διαφορετικό το παιχνίδι. Ακόμη και πρώτη να ήταν στην Μπουντεσλίγκα, εμείς θα πηγαίναμε με τον ίδιο στόχο που είναι η πρόκριση  στους «16». Και για να αισθανόμαστε πιο ασφαλείς πρέπει να κερδίσουμε. Η νίκη είναι ο μόνος στόχος μας. Να αμυνθούμε σωστά  για να μπορέσουμε να βρούμε φάσεις για γκολ, να σκοράρουμε».

Ο Ζαρντίμ  δούλεψε πολύ στην τακτική , ζήτησε καλή αμυντική λειτουργία, ενώ ενημέρωσε  τους παίκτες ότι η σημερινή προπόνηση  θα γίνει στο «Veltins Arena».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης