Η 11άδα του Ζαρντίμ κόντρα στη Σάλκε

Η 11άδα του Ζαρντίμ κόντρα στη Σάλκε

Χθες, έκανε αρκετές αλλαγές στο δίτερμα, ωστόσο λίγα είναι επί της ουσίας τα ερωτηματικά για τους παίκτες 

Η 11άδα του Ζαρντίμ κόντρα στη Σάλκε
Στην ενδεκάδα του αυριανού αγώνα στο Γκελζενκίρχεν φαίνεται ότι έχει καταλήξει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Χθες, έκανε αρκετές αλλαγές στο δίτερμα, ωστόσο λίγα είναι επί της ουσίας τα ερωτηματικά για τους παίκτες που θα μπουν από την αρχή στο τερέν του Veltins Arena.

Κλείσιμο
Στην επίθεση, ο Μήτρογλου να κερδίζει τη «μάχη» από τον Τζεμπούρ. Ο νεαρός φορ έχει συνεχόμενα ματς, λόγω του τραυματισμού του Τζεμπούρ και ένα εξαιρετικό σερί σκοραρίσματος στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τα γκολ και στα τρία παιχνίδια που έχει ξεκινήσει.

Στην άμυνα, επιστρέφει ο Πάμπλο Κοντρέρας. Δίπλα του δοκιμάστηκαν και οι τρεις στόπερ, αλλά ο Παπάζογλου έμεινε εκτός αποστολής. Σιόβας και Μανωλάς διεκδικούν τη θέση, με τον πρώτο να είναι πιο έτοιμος, να έχει το πλεονέκτημα του ύψους και το ελαφρύ προβάδισμα, ωστόσο η θέση είναι ανοικτή και μπορεί να ξεκινήσει ο Μανωλάς.

Γκολκίπερ θα είναι ο Κάρολ, αριστερά ο Χολέμπας και δεξιά ο Τοροσίδης, αν και κάποια στιγμή δοκιμάστηκε στη θέση του ο Μανιάτης και ο «Τόρο» πήγε αριστερά, με τον Χολέμπας σε θέση εξτρέμ. Το έκανε πολλές φορές αυτό πέρυσι ο Βαλβέρδε.

Στον άξονα, το πιθανότερο σχήμα  είναι με Μοντέστο, Μανιάτη και Γκρέκο, και στα άκρα οι Αμπντούν, Μασάντο, με τη δυνατότητα αλλαγής ρόλων ανάμεσα σε Γκρέκο, Μασάντο, όπως άλλωστε έγινε και στα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια με Αρσεναλ, Μονπελιέ. Θέση διεκδικεί ο Φουστέρ, τον οποίο επίσης δοκίμασε χθες ο Ζαρντίμ.

Ο Ζαρντίμ έχει και τη σημερινή προπόνηση για να αποφασίσει, ωστόσο ένα πιθανό σχήμα αποτελείται  από τους Κάρολ, Τοροσίδη, Χολέμπας, Κοντρέρας, Σιόβα (Μανωλά), Μοντέστο, Μανιάτη, Γκρέκο, Μασάντο, Αμπντούν, Μήτρογλου, με τον Φουστέρ να διεκδικεί μία θέση και τον Ιμπαγάσα λογικά στον πάγκο, όπως άλλωστε έγινε και με την Αρσεναλ και με τη Μονπελιέ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης