Παναθηναϊκός - Λάτσιο, 1-1 (Τελικό)

Παναθηναϊκός - Λάτσιο, 1-1 (Τελικό)

Μετά από σέντρα στην καρδιά της άμυνας και αδράνεια των Ιταλών, ο Τοτσέ πήρε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα

Παναθηναϊκός - Λάτσιο, 1-1 (Τελικό)
Γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης  θέλει να μπει ο Παναθηναϊκός και  αυτό θα το πετύχει μόνο με νίκη κόντρα στη Λάτσιο απόψε στο ΟΑΚΑ (20.00 μ.μ. Αντέννα) ώστε να καλύψει την ήττα από τη Μάριμπορ στο πρώτο παιχνίδι.

Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα  έδειξε χθες dvd με αγώνες της Λάτσιο και στιγμιότυπα  από τα τελευταία παιχνίδια στο  πρωτάθλημα, αλλά και τα δύο ματς στην Ευρώπη με Τότεναμ, εκτός και  Μάριμπορ, εντός.

Στόχος είναι να κερδιθεί  η μάχη του κέντρου. Ο Φερέιρα είπε ότι μετά τον Τριανταφυλλόπουλο στο ματς με την Τότεναμ σήμερα κόντρα στη Λάτσιο είναι σειρά άλλου παίκτη που προέρχεται από τις ακαδημίες να είναι στην 11άδα. Δεν αποκάλυψε ποιος είναι, αλλά από τους τρεις υποψήφιους Φουρλάνο, Χουχούμη, Λαγό, ο πρώτος είναι το φαβορί.
Κλείσιμο

Σε μία προσπάθεια να βοηθήσει  δημιουργικά δίπλα στον Βιτόλο  και όσο μπορεί και ανασταλτικά  παίρνοντας βοήθειες και από  τον Ζέκα.

Για τις άλλες θέσεις φαβορί  είναι οι Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος,  Πίντο, Βελάσκες, Βιτόλο, Ζέκα, Χριστοδουλόπουλος, Σισοκό και Φορναρόλι ή Τοτσέ.

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν περίπου 500 οπαδούς της Λάτσιο και ανησυχούν  μήπως γίνουν επεισόδια σήμερα.

Γι' αυτό και  εξέδωσαν ανακοίνωση : «Ο Παναθηναϊκός δίνει έναν πολύ σημαντικό  ευρωπαϊκό αγώνα στο πλαίσιο του ομίλου του UEFA Europa League με αντίπαλο τη Λάτσιο. Η στήριξη των φιλάθλων μας και ο παλμός της εξέδρας είναι στοιχεία απαραίτητα στην ομάδα, προκειμένου να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Καλούμε λοιπόν όλους τους παναθηναϊκούς να βρεθούν αύριο στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, στο πλευρό της ομάδας με συμπεριφορά αντίστοιχη των τριών προηγούμενων φετινών εντός έδρας ευρωπαϊκών αγώνων. Μην απαντήσετε σε κανενός είδους ενδεχόμενη πρόκληση».

Για το παιχνίδι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα  τόνισε: «Ο πόνος που υπάρχει μέσα στον καθένα επειδή ο Παναθηναϊκός δεν είναι όπως τα παρελθόντα έτη, είναι μεγάλος. Αλλά δεν είναι θέμα να έχεις μόνο δύο μάτια. Χρειάζονται περισσότερα μάτια και μνήμη για να θυμόμαστε αυτά που πρέπει. Εάν συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά που κάνουμε, εάν οι παίκτες συνεχίζουν να αποκτούν εμπειρία και να πιστεύουν στους εαυτούς τους και αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, τότε τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα» και προσέθεσε:

«Εχετε σκεφτεί τον δρόμο  που έχουμε κάνει με όλα  τα προβλήματα για να κρατηθούμε  στο επίπεδο μίας ομάδας σαν τον Παναθηναϊκό; Πολλά πράγματα δεν λύνονται επειδή υπάρχει η θέληση να λυθούν, διότι υπάρχει η δυνατότητα να λυθούν. Παρά τα προβλήματα που έχει η ομάδα, εάν οι παίκτες μου πιστέψουν στις δυνατότητές τους, μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και από το ματς με την Τότεναμ. Αλλη ομάδα που θα μας δυσκολέψει, αλλά οπωσδήποτε θα τη δυσκολέψουμε κι εμείς».

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης