Ο άσχημος τραυματισμός του Γιώργου Παπαγιάννη στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της EuroLeague ανάμεσα στην Εφές και τον Παναθηναϊκό, δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστους τους πράσινους.
Ο διεθνής Έλληνας σέντερ μεγάλωσε στο τριφύλλι και έχει πολύ ισχυρούς δεσμούς με την ομάδα, παρότι τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στο εξωτερικό. Κάπως έτσι, η πράσινη ΚΑΕ έσπευσε να του ευχηθεί περαστικά μέσα από ανάρτηση στα social media.
Νωρίτερα, το ίδιο είχε πράξει μέσα από τις δηλώσεις του και ο Εργκίν Αταμάν.
Αναλυτικά η ανάρτηση:
“Γρήγορα περαστικά Γιώργο.
Όλη η Παναθηναϊκή οικογένεια βρίσκεται δίπλα σου. Να μείνεις δυνατός και να επιστρέψεις δυνατότερος”.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.