Όπως είπε στο ΟΡΕΝ «από τον Άγιο Βασίλη ζήτησα ένα σετ ηλεκτρικά ντραμς γιατί θέλω να ασχολούμαι με τη μουσική».
«Το 2025 θέλω να μου φέρει ένα reunion με τους φίλους μου που θα γίνει, υγεία και χαρά στην οικογένειά μου και στην ομάδα πολλές επιτυχίες» συνέχισε ο Γιαννάκης.
Δεσμεύτηκε, μάλιστα, ότι «μόλις σταθώ όρθιος θα έρθει η ώρα μου να χτυπήσω το τύμπανο του ΠΑΟΚ. Μαζί με το τύμπανο θα έρθει και το πέναλτι και το πρωτάθλημα».
Στον Γιάννη Κωνσταντέλια ευχήθηκε ένα βραβείο Πούσκας και για τον Ιβάν Σαββίδη είπε ότι «θα του έκανα ένα χρυσό δαχτυλίδι που θα έγραφε ευχαριστώ».
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.