Η σκέψη υπήρχε εδώ και καιρό στο μυαλό των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και πλέον αναμένεται να υλοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι: Οι «πράσινοι» θα επιστρέψουν την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας για μόνιμη εγκατάσταση και στα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος και Κυπέλλου, αλλά και στην Ευρώπη.
Το «τριφύλλι» χρησιμοποίησε το ΟΑΚΑ στις αρχές της σεζόν που ολοκληρώθηκε, στη ρεβάνς των play off του Champions League με την Μπράγκα (0-1) και στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, πριν μετακομίσει ξανά στη Λεωφόρο για τα άλλα δύο ματς του group stage, λόγω του προβλήματος στατικότητας που διαπιστώθηκε στο στέγαστρο Καλατράβα.
Πλέον οι εργασίες αφαίρεσης των πολυκαρβουνικών απ' το στέγαστρο έχουν ολοκληρωθεί, το στάδιο έχει πάρει το «πράσινο φως» για τη διεξαγωγή συναυλιών και ποδοσφαιρικών αγώνων κι ο Παναθηναϊκός αναμένεται να το χρησιμοποιήσει ξανά ως έδρα του την νέα περίοδο σε Ελλάδα κι Ευρώπη, επιστρέφοντας στο ΟΑΚΑ για όλα τα παιχνίδια του έπειτα από σχεδόν 4 χρόνια, καθώς είχε παίξει εκεί για τελευταία φορά στις 29 Νοεμβρίου 2020.
Το COSMOTE TELEKOM ART/TECH - The Roadshow επιστρέφει για δεύτερη χρονιά και μετατρέπει και φέτος το καλοκαίρι σε μια μεγάλη, κινητή γιορτή ψυχαγωγίας, συνδυάζοντας τον θερινό κινηματογράφο με τις σύγχρονες τεχνολογικές εμπειρίες, σε πόλεις και νησιά της Ελλάδας.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.