Στεφανίδη: Πρεμιέρα με Diamond League σε Ντόχα και Μαρόκο

Στεφανίδη: Πρεμιέρα με Diamond League σε Ντόχα και Μαρόκο

Στο Diamond League της Ντόχας θα κάνει την πρεμιέρα της η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Κατερίνα Στεφανίδη

stefanidi-xr
Στις 10 Μαΐου θα δώσει τον πρώτο της αγώνα στον ανοιχτό η πρωταθλήτρια του επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, στη Ντόχα.

Η Ελληνίδα θα βρεθεί για πολλοστή φορά σε αγώνα Diamond League και συγκεκριμένα στο Κατάρ σε μια διοργάνωση όπου έχει βρεθεί αρκετές φορές στο παρελθόν. Η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο αγώνισμα, θα συνεχίσει τους αγώνες στο εξωτερικό στις 19 του ίδιου μήνα με το Diamone League του Μαρόκο.

Η Στεφανίδη και ο προπονητής της Μίτσελ Κρίερ μετά τη Ντόχα θα έρθουν στην Ελλάδα, όπου θα είναι η βάση τους για τους επόμενους μήνες μέχρι και το φινάλε της περιόδου. Η αθλήτρια είναι σε καλή κατάσταση και ευελπιστεί πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα να κάνει ένα ακόμη αγώνα, όπως εξήγησε μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ: «Είμαι αρκετά καλά, ωστόσο μετά τον αγώνα στη Ντόχα θα αποφασίσουμε αν και που θα κάνω τον τρίτο μου αγώνα πριν το Ευρωπαϊκό. Υπάρχουν επιλογές αγώνων, ωστόσο θα δούμε το επόμενο διάστημα αν έχει σημασία να κάνουμε έναν ακόμη αγώνα ή να βάλουμε προπόνηση», είπε.

Η Στεφανίδη θα συμμετάσχει για έκτη φορά σε Ευρωπαϊκό ανοιχτού (2012, 2014, 2016, 2018, 2022), διοργάνωση της οποίας έχει στεφθεί δύο φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης (2016, 2018) κι έχει κατακτήσει κι ένα ασημένιο μετάλλιο (2022). Η αθλήτρια τον χειμώνα ξεπέρασε τα 4.64μ ενώ κατέλαβε την έβδομη θέση στο Παγκόσμιο Κλειστού με 4.55μ.

Πηγή: Gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης