Χαντάντ Μάια - Σάκκαρη 2-0: Δεν πήγε τίποτα σωστά για την Ελληνίδα και γνώρισε τον αποκλεισμό

Χαντάντ Μάια - Σάκκαρη 2-0: Δεν πήγε τίποτα σωστά για την Ελληνίδα και γνώρισε τον αποκλεισμό

Την ήττα με 6-4, 6-4 από την Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια, στο πλαίσιο της φάσης των "16" του Madrid Open, γνώρισε η Μαρία Σάκκαρη, αποχωρώντας από το ισπανικό τουρνουά

sakkari
Τα πολλά αβίαστα λάθη και αρκετά σκαμπανεβάσματα στη διάρκεια του παιχνιδιού κόστισαν στην Μαρία Σάκκαρη, η οποία γνώρισε την ήττα από την Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια με 6-4, 6-4, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από το τουρνουά της Μαδρίτης.

Double break και αβίαστα λάθη κόστισαν στην Σάκκαρη

Αν και ξεκίνησε με πειστικό τρόπο το παιχνίδι, η Μαρία Σάκκαρη δέχθηκε πολύ νωρίς το break από την Χαντάντ Μάια και βρέθηκε να κυνηγάει διαφορά δύο games (3-1). Η Βραζιλιάνα αθλήτρια βρέθηκε πολύ κοντά στο δεύτερο break, ωστόσο η Ελληνίδα διατήρησε δύσκολα το σερβίς για το 3-2.

Ό,τι δεν κατάφερε στο 5ο game τον κατάφερε δύο games αργότερα η Χαντάντ Μάια, κάνοντας δεύτερο break για το 5-2. Η Βραζιλιάνα σέρβιρε για να κλείσει το σετ, όμως η Σάκκαρη με εκπληκτική αντίδραση κατάφερε να πάρει το ένα break πίσω και στη συνέχεια να βρεθεί ένα game μακριά από την Βραζιλιάνα (5-4).

Η Χαντάντ Μάια βρέθηκε για δεύτερη φορά με τις μπάλες στα χέρια για να κλείσει το σετ, αντιμετωπίζοντας δύο break points της Σάκκαρη. Η Βραζιλιάνα, όμως στάθηκε σωστά πίσω από το σερβίς της και μετά από ένα χαμένο set point πήρε το προβάδισμα στην αναμέτρηση με 6-4.

Κλείσιμο


Δεύτερο σετ σαν... déjà vu

Το δεύτερο σκέλος του παιχνιδιού όπως το πρώτο για την Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πήρε το προβάδισμα, ωστόσο ξανά είδε την Χαντάντ Μάια να πηγαίνει με το προβάδισμα στην αλλαγή πλευράς (2-1). Η Βραζιλιάνα έκανε το hold για το 3-1, διατηρώντας το προβάδισμα της.

Στο 7ο game η αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη πραγματοποίησε το δεύτερο break στο σετ και σέρβιρε για να λήξει το ματς και να πάρει την πρόκριση (5-2). Η Ελληνίδα, όπως στο πρώτο σετ, πήρε πίσω το break της Βραζιλιάνας και μείωσε σε απόσταση αναπνοής (5-4). Το σετ κρίθηκε στο 10ο game, όπου η Χαντάντ Μάια ήταν πολύ καλή πίσω από το σερβίς κάνοντας το 6-4.

Στα προημιτελικά του Madrid Open η Χαντάντ Μάια θ' αντιμετωπίσει τη νικήτρια από το ματς Σβιόντεκ - Σορίμπες Τόρμο.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης