Βρούτσης: Δεν υπάρχει κανένα θετικό δείγμα, κάποιοι οφείλουν ένα μεγάλο συγγνώμη

Βρούτσης: Δεν υπάρχει κανένα θετικό δείγμα, κάποιοι οφείλουν ένα μεγάλο συγγνώμη

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού επιβεβαίωσε ότι η FIFA ενημέρωσε πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή και ζήτησε την παρέμβαση της δικαιοσύνης - Aνακοίνωσε εξέδωσε και η ΕΠΟ 

Vroutsis
Ο Γιάννης Βρούτσης πήρε θέση στο ζήτημα που προέκυψε με το υποτιθέμενο θετικό κρούσμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής ομάδας, επιβεβαιώνοντας την αρνητική απάντηση που έδωσε η FIFA στον ΕΟΚΑΝ και «επιτέθηκε» σ' αυτούς που φρόντισαν να διασπείρουν την συγκεκριμένη είδηση.



«Δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής ομάδας ανδρών όπως ενημέρωσε η FIFA τον ΕΟΚΑΝ. Όσοι ενεπλάκησαν στην ψευδή διασπορά περί ντόπινγκ, πέραν των συνεπειών που πρέπει να αντιμετωπίσουν από τις Αρχές, οφείλουν ένα μεγάλο συγγνώμη στον Αθλητισμό & την κοινωνία...», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.


ΕΠΟ: «Στην δικαιοσύνη οι κατασκευαστές ψευδών ειδήσεων»

Κλείσιμο
Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και η ΕΠΟ: 

«Μετά την UEFA και η FIFA απάντησε αρνητικά ως προς την ύπαρξη θετικού δείγματος στην Εθνική Ομάδα Ανδρών. Οι απαντήσεις των υπερκείμενων διεθνών αρχών του ποδοσφαίρου προήλθαν κατόπιν ερωτήματος που τους απηύθυνε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Μετά από αυτά καθίσταται σαφές με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος διεθνούς ποδοσφαιριστή.

Επομένως, όσοι με την κατασκευή ψευδών ειδήσεων προκάλεσαν μια πρωτοφανή αναστάτωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να σπιλωθούν και να κατηγορηθούν αθώοι, θα πρέπει εκτός από τη χλεύη της κοινωνίας να αποδοθούν και στη δικαιοσύνη».

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας με απόφαση Κασσελάκη

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη αντρόγυνο αστυνομικών - Η 37χρονη κατήγγειλε ότι την παρακολουθούσε μετά τον χωρισμό τους

Ανάλυση Politico: Γιατί ο Τραμπ μισεί την Ουκρανία;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης