Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη αντρόγυνο αστυνομικών - Η 37χρονη κατήγγειλε ότι την παρακολουθούσε μετά τον χωρισμό τους

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη αντρόγυνο αστυνομικών - Η 37χρονη κατήγγειλε ότι την παρακολουθούσε μετά τον χωρισμό τους

Ο 48χρονος αστυνομικός μήνυσε την εν διαστάσει σύζυγό του για ενδοοικογενειακή απειλή

astynomikos
Στη σύλληψη ενός 48χρονου αστυνομικού προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ στην Θεσσαλονίκη μετά από καταγγελία της εν διαστάσει συζύγου του, επίσης αστυνομικό, ότι την παρακολουθούσε επίμονα μετά τον χωρισμό τους.

Ο άντρας οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε εις βάρος του ποινική δίωξη για απειλή κατ’ εξακολούθηση με επίμονη παρακολούθηση και με την επιδίωξη διαρκούς επαφής με τη χρήση τηλεπικοινωνιακού μέσου και με επανειλημμένες επισκέψεις στο οικογενειακό περιβάλλον.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 37χρονης, ο κατηγορούμενος φαίνεται πως επεδίωκε διαρκώς να επικοινωνήσει μαζί της και έφτασε στο σημείο να πηγαίνει ακόμα και έξω από το σπίτι της, με αποτέλεσμα η γυναίκα να αισθάνεται τρόμο.

Ο 48χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, με την υπόθεση να αναβάλλεται για αύριο και το δικαστήριο να διατηρεί, μέχρι τότε, την κράτησή του. Στο γεγονός ότι η κράτηση διατηρήθηκε μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, συνηγόρησε ότι η γυναίκα ανέφερε στους δικαστές ότι αισθάνεται φόβο.

Κλείσιμο
Παράλληλα, ο αστυνομικός υπέβαλε μήνυση σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του για ενδοοικογενειακή απειλή κατ’ εξακολούθηση, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος της παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Η γυναίκα αστυνομικός, μετά τη μήνυση του πρώην συζύγου της για ενδοοικογενειακή απειλή και οδηγήθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Το δικαστήριο αναβλήθηκε για αύριο, Παρασκευή και ήρε την κράτησή της και αφέθηκε ελεύθερη υπό τον όρο απαγόρευσης προσέγγισης του καταγγελοντα μέχρι την οριστική εκδίκαση της υπόθεσης.

«Θεωρώ ότι η καταγγελία είναι ψευδής» ανέφερε η γυναίκα προς του δικαστές.

Ειδήσεις σήμερα:

Μπεκατώρου κατά Παπανώτα: Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει

Είναι η Ευρώπη σε τροχιά πολέμου; Τα κρυφά σχέδια του Πούτιν

Γιώργος Τσίπρας κατά Κασσελάκη: Σοκαριστική η αναφορά σε «θαύματα» - Δεν εξελέγη για να μεταλλαχθούμε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης