Μυθική νίκη στην bwin!

Μυθική νίκη στην bwin!

Μύθος; Είδωλο; Πώς να χαρακτηρίσεις τον παίκτη στην bwin, που με ποντάρισμα €0,90 κέρδισε €8.100 κι έστειλε για… ύπνο τα Virtual Sports;

1168x656_Protothema

Sponsored Content

Αν την περασμένη εβδομάδα με τον μεγάλο νικητή στο αθλητικό στοίχημα της bwin νομίζαμε ότι τα είδαμε όλα, τότε ο νέος, αποφάσισε να μπει σε mode… hold my beer. Με άλλα λόγια, σαν να μας έλεγε «κοιτάξτε να μαθαίνετε»! Παίκτης του κορυφαίου στοιχηματικού brand λοιπόν, πόνταρε σε αγώνα των Virtual Sports, ανάμεσα σε Paris και Amsterdam €0,90, και αυτό που έγινε θα γραφτεί στην στοιχηματική ιστορία. Κέρδισε €8.100 με τη θεά Τύχη να του σκάει ένα πλατύ χαμόγελο.

Παίζει προσφορά* χωρίς κατάθεση με σούπερ έπαθλα; Παίζει στην bwin εντελώς δωρεάν! 

Στα Virtual Sports της bwin, μπορείς να διασκεδάσεις με το απόλυτο πακέτο επιλογών. Αγώνες ποδόσφαιρου, τένις, μπάσκετ και αμερικάνικου ποδόσφαιρου, είναι διαθέσιμοι όλο το 24ωρο. Όλα αυτά συνδυάζονται με μοναδικά γραφικά και τον υψηλής ποιότητας ήχο. Έτσι δημιουργούν τον καλύτερο συνδυασμό παιχνιδιού.

Εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ κατάθεση! Η προσφορά* που περίμενες στην bwin!  

Στην bwin, ο κόσμος του αθλητικού στοιχήματος ξεπερνά κάθε προσδοκία. Καθημερινά μπορείς να βρεις Ενισχυμένες Αποδόσεις, χιλιάδες ειδικά στοιχήματα σε αμέτρητα πρωταθλήματα, ενώ το Build A Bet*, σου προσφέρει τον συνδυασμό ακόμα περισσότερων αγορών από τον ίδιο αγώνα σε μία επιλογή! Combi+ και ατέλειωτο Live Streaming* «εκτοξεύουν» την διασκέδαση στην πιο σύγχρονη πλατφόρμα που είχαμε ποτέ.

bwin - Ξεκινάς το παιχνίδι με δύο προσφορές* γνωριμίας και σούπερ έπαθλα!

Στην bwin ξεκινάς το παιχνίδι σου με μία εκπληκτική προσφορά* χωρίς κατάθεση και σούπερ έπαθλα ή με την σούπερ τριπλή προσφορά* γνωριμίας και τρία μοναδικά δώρα!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης