Ο Μέσι έφτασε τους 500 εκατ. followers στο Instagram αλλά βλέπει την πλάτη του Ρονάλντο - Η ηθοποιός που κλείνει την τριάδα

Ο Μέσι έφτασε τους 500 εκατ. followers στο Instagram αλλά βλέπει την πλάτη του Ρονάλντο - Η ηθοποιός που κλείνει την τριάδα

Ο CR7 και ο Πούλγκα είναι οι δύο μοναδικοί άνθρωποι στον κόσμο που έχουν ξεπεράσει τα 500 εκατομμύρια followers 

messi-arthrou
Με τη δεύτερη του σεζόν στο MLS να έχει μόλις ξεκινήσει ο Λιονέλ Μέσι έχει ήδη ένα γκολ και μία ασίστ μετά από 2 αγώνες, με την Ιντερ Μαΐάμι να είναι αήττητη (1 νίκη, 1 ισοπαλία) και τον Αργεντινό να πανηγυρίζει ένα ακόμη σημαντικό επίτευγμα.

Λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του εκτός έδρας αγώνα με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι ο λογαριασμός του στο Instagram έφτασε στον εκπληκτικό αριθμό των 500 εκατομμυρίων followers δείχνοντας το μέγεθος της επιρροής του εντός και εκτός γηπέδου.

Messi-Insta


Κλείσιμο
Ωστόσο σ' αυτό το κομμάτι εξακολουθεί να βλέπει την πλάτη του άσπονδου φίλου του Κριστιάνο Ρονάλντο. Μπορεί ο Μέσι να έχει 8 Χρυσές Μπάλες και ο Ρονάλντο 5, αλλά ο Πορτογάλος είναι ο βασιλιάς του Instagram όπου τον ακολουθούν 622 εκατομμύρια άνθρωποι.



Ο CR7 και ο Πούλγκα είναι οι δύο μοναδικοί άνθρωποι στον κόσμο που έχουν ξεπεράσει τα 500 εκατομμύρια followers και δεδομένου ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα έχει 2.5 δισεκατομμύρια χρήστες, τον πρώτο ακολουθούν το 24.8% εξ αυτών και τον δεύτερο το 20%.

Ρονάλντο και Μέσι είναι στις δύο πρώτες θέσεις, αλλά και οι μοναδικοί εκπρόσωποι του αθλητισμού που βρίσκονται στο Top-10 των πιο δημοφιλών προσώπων στο Instagram, αφήνοντας πίσω τους ωστόσο προσωπικότητες όπως η Σελένα Γκόμεζ, Κάιλι Τζένερ, Ντουέιν Τζόνσον (πρώην αθλητής, νυν ηθοποιός), Αριάνα Γκράντ, Μπιγιονσέ.

Top10_Insta


Όσον αφορά το αθλητικό Top-10 η κυριαρχία του ποδοσφαίρου είναι πραγματικά απίστευτη καθώς 8 από τους 10 προέρχονται από το άθλημα με τον κορυφαίο μη ποδοσφαιρικό να είναι ο Ινδός αθλητής του κρίκετ (;) Βιράτ Κοχλί και τη δεκάδα να συμπληρώνει ο... ΛεΜπρόν Τζέιμς!



Επιστρέφοντας στο επίτευγμα του Μέσι να αναφέρουμε ότι έχει περισσότερους ακολούθους απ' ότι όλες οι ομάδες μαζί σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα των ΗΠΑ (NFL, MLS, NBA, NHL, MBL) αλλά και αθροιστικά από όλους τους αθλητές του αμερικανικού ποδοσφαίρου!!!

Top10_Athkletes_Insta


Τους τελευταίους 14 μήνες έχει προσθέσει 150 εκατ. ακολούθους (η έκρηξη οφείλεται στην κατάκτηση του Μουντιάλ από την Αργεντινή), ενώ το 72% των πιστών του είναι άνδρες και μάλιστα νεαρής ηλικίας καθώς το 85% είναι κάτω των 34 ετών!

Επίσης ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο είναι το γεγονός ότι η κορυφαία χώρα προέλευσης των followers είναι η Βραζιλία (12%), δεύτερη η Ινδία (8.1%) και τρίτη η Αργεντινή με 6.5%), ενώ αμέσως μετά είναι οι ΗΠΑ (6.2%).

Το σίγουρο είναι πάντως ότι το brand name Μέσι εξακολουθεί να πουλάει τρελά σε όλο τον κόσμο και δεδομένου ότι το Instagram θεωρείται το σημείο αναφοράς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τα κέρδη από χορηγίες και διαφημίσεις θα εκτοξευτούν μέσα στο 2024.

Ειδήσεις σήμερα:

Αντιτρομοκρατική: Επιχείρηση σε Αθήνα και δύο φυλακές - Οκτώ άτομα στο μικροσκόπιο για τρία χτυπήματα

Νεκρό έμβρυο στη Σόλωνος: Η ιδιοκτήτρια της εταιρείας καθαρισμού περιγράφει πώς εντοπίστηκε το νεκρό έμβρυο στη Σόλωνος

Βασίλισσα Λετίθια: Αγκαζέ με τον Φελίπε στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου - Φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης