Ολυμπιακός: Συμφωνία με Μπράγκα για τον Αντρέ Όρτα
Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σε όλα με τον πορτογαλικό σύλλογο για την απόκτηση του Αντρέ Όρτα - Οι Πορτογάλοι τονίζουν πως τις επόμενες ώρες θα ταξιδέψει για Ελλάδα
Η υπόθεση του Αντρέ Όρτα δείχνει θα έχει happy end για τον Ολυμπιακό και ο Κυπελλούχος Ευρώπης θα πετύχει μία ακόμα επιστροφή παίκτη στο ρόστερ του σε σχέση με τη φετινή χρονιά (όπως έγινε με τον Μασούρα).
Συγκεκριμένα οι «Ερυθρόλευκοι» ήρθαν σε συμφωνία με τη Μπράγκα για την απόκτηση με κανονική μεταγραφή 27χρόνου χαφ. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι και οι πηγές από τη χώρα, ο ποδοσφαιριστής αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την επιστροφή του στους Πειραιώτες.
Να θυμίσουμε πώς ο Αντρέ Όρτα ήταν ένας πολύ βασικός - εάν όχι ο Νο1 - στόχος του Ολυμπιακού για τη μεσαία γραμμή μετά το εξαιρετικό εξάμηνο που έκανε στον Πειραιά, παίζοντας βασικό ρόλο για την κατάκτηση του Conference League. Με αυτήν την προσθήκη είναι πιθανό οι Πειραιώτες να κλείσουν το παζλ της ενίσχυσης του άξονά τους για την επερχόμενη σεζόν. Ο Ορτα είχε 2 γκολ σε 21 αγώνες στον Ολυμπιακό.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.