ΠΑΟΚ: Ο Ζίβκοβιτς έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Ελσίνκι

ΠΑΟΚ: Ο Ζίβκοβιτς έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Ελσίνκι

Ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ έκανε ατομικό και σήμερα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τον αφήνει εκτός αποστολής καθώς ακολουθεί την Κυριακή η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης

Zivkovic
Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κανένα βαθμολογικό άγχος εν όψει του αυριανού αγώνα (14/12, 20:00) με την Ελσίνκι καθώς έχει προκριθεί ως πρώτος στους 16 του Conference League κι απλά θέλει να κλείσει με μία ακόμη νίκη τον όμιλο... Ωστόσο θα το προσπαθήσει χωρίς τον πρώτο του σκόρερ.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς αν και είχε φανεί ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του, σήμερα δεν μπόρεσε να μπει στο κανονικό πρόγραμμα και θα δει το παιχνίδι από την κερκίδα καθώς ο Λουτσέσκου τον άφησε εκτός αποστολής.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αποφάσισε να μη ρισκάρει με την συμμετοχή του Σέρβου μεσοεπιθετικού στην αυριανή αναμέτρηση, καθώς ακολουθεί μια σειρά από παιχνίδια στο πρωτάθλημα μέχρι και τη διακοπή για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα μείνει εκτός της αποστολής που θα ανακοινωθεί αργότερα και μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης, στην οποία βρέθηκε και ένα τηλεοπτικό συνεργείο από τη Ρουμανία για να καταγράψει την τελευταία πρόβα του Δικεφάλου πριν το ματς με την Ελσίνκι.

Ειδήσεις σήμερα:

Έκλεψαν δεκάδες εκατομμύρια από το Δημόσιο μέσω ΦΠΑ - Κατασχέθηκαν πιστόλια, καραμπίνες και supercars

Θεσσαλονίκη: Τρόμαξαν από το αλυσοπρίονο και επιτέθηκαν στην Ελισάβετ, είπε ο ιδιοκτήτης των σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη αλλά προφυλακίστηκε

Νέο μισθολόγιο: Αυξημένες κατά 74% οι αποδοχές των νέων διοικητών νοσοκομείων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης