Λουτσέσκου: «Οι υπεύθυνοι, αν θέλουν να λύσουν το πρόβλημα της βίας, πρέπει να βρουν άλλη στρατηγική» - Δείτε βίντεο

Λουτσέσκου: «Οι υπεύθυνοι, αν θέλουν να λύσουν το πρόβλημα της βίας, πρέπει να βρουν άλλη στρατηγική» - Δείτε βίντεο

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην συνέντευξη Τύπου πριν από την τελευταία αναμέτρηση για τη φάση των ομίλων του Europa Conference League κόντρα στην HJK Ελσίνκι αναφέρθηκε και στις πρόσφατες κυβερνητικές αποφάσεις για το ζήτημα της οπαδικής βίας

Lucesku3
Ο ΠΑΟΚ έχει προκριθεί ως πρώτος από τον όμιλο του κι όσο κι αν το αυριανό ματς με την Ελσίνκι είναι αδιάφορο βαθμολογικά, για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι θέμα «τιμής και περηφάνιας» για την ομάδα του προκειμένου να βρει κίνητρο και να προσθέσει μία ακόμη νίκη και μια καλή εμφάνιση.

«Είναι θέμα νοοτροπίας της ομάδας να δείξουμε ότι είμαστε ένα γκρουπ νικητών», είπε ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ και σχολίασε με δηκτικό τρόπο τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση αναφορικά με το θέμα της βίας και το κλείσιμο των γηπέδων για τους επόμενους δύο μήνες.

Αναλυτικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για:
Για το κίνητρο που ψάχνει να βρει και να δώσει στους ποδοσφαιριστές του ενόψει ενός αγώνα όπως αυτός με την Ελσίνκι:
«Καταρχάς ο στόχος που είχαμε θέσει στους ομίλους έχει επιτευχθεί μέσω μιας φανταστικής πορείας, μια αγωνιστική πριν το τέλος των ομίλων και κερδίζοντας δύο φορές την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Με την πρωτιά στον όμιλο. Είναι θέμα νοοτροπίας της ομάδας να δείξουμε ότι είμαστε ένα γκρουπ νικητών, είναι θέμα υπερηφάνειας να κατακτήσουμε τη νίκη, που τη θέλουμε και για βαθμολογικούς λόγους στην Ευρώπη. Στο τέλος της ημέρας έχει να κάνει με την απόλαυση να κερδίζεις, η αίσθηση που έχεις όταν κερδίζεις είναι φανταστική».

Για το πως διαχειρίζεται το γεγονός ότι θα είναι ο τελευταίος αγώνας πριν από το κλείσιμο των γηπέδων για δύο μήνες και ένα γενικό σχόλιο για τα μέτρα της κυβέρνησης και πόσο πλήττουν τον ΠΑΟΚ:
Κλείσιμο
«Για να είμαι ειλικρινείς απέναντι σας δεν το έχω σκεφτεί. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλες τις καταστάσεις που βρίσκονται μπροστά μας. Αλήθεια, τι μπορώ να πω; Είναι μια απόφαση της κυβέρνησης και κάποια μέτρα που δε θέλω να την αναλύσω και πολύ, όμως ξέρω ότι είναι… σκ@@τα. Μια απόφαση χωρίς λογική. Θυμηθείτε πως μέσω κάποιων αποφάσεων μας έκλεψαν ένα πρωτάθλημα που το κερδίσαμε στο γήπεδο. το ίδιο έγινε και στον τελικό του κυπέλλου. Πάλι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται να έχει διαφορετική αντιμετώπιση από τις άλλες ομάδες. Τώρα βλέπουμε ότι θα παίξουμε τρία ντέρμπι χωρίς τον κόσμο μας, ενώ οι αντίπαλοι μας είχαν τον κόσμο στο πλευρό τους. Πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν να παίξουμε χωρίς κόσμο, τελικά παίξαμε με κόσμο. Γνωρίζουν όλοι τι μπορεί να κάνει ο κόσμος του ΠΑΟΚ ειδικά σε παιχνίδια ντέρμπι. Αλλά από αύριο κιόλας θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτή την κατάσταση αδικίας.

Σε κάθε περίπτωση είναι κάτι που δε θέλω να σχολιάσω τι ισχύει για τις άλλες ομάδες, αλλά μόνο τη δική μας. Δεν είναι δίκαιο να μην έχουμε τους φιλάθλους μας όταν οι αντίπαλοι μας τους είχαν σε τόσο σημαντικά παιχνίδια. Θεωρώ πως δεν είναι μέτρα που θα λύσουν το πρόβλημα της βίας. Πρέπει αυτοί που είναι υπεύθυνοι να βρουν κάποια άλλη στρατηγική αν θέλουν να λύσουν το πρόβλημα».

Για το αν προβληματίζετε για την πιθανή απουσία τριών παικτών στο Copa Africa και αν έχει συζητήσει για επιπλέον ενίσχυση της ομάδας:
«Δεν ξέρουμε αν θα ζούμε τον Ιανουάριο! Οπότε, τι να συζητάμε τώρα. Δεν ξέρουμε ούτε αν και οι τρεις παίκτες κληθούν στις εθνικές ομάδες. Εχουμε ένα παιχνίδι που είναι σημαντικό για τον εγωισμό της ομάδας, για το ranking στην Ευρώπη, έχουμε δύο παιχνίδια πρωταθλήματος και έχουμε πει ότι πρωταρχικός στόχος είναι να περάσει το διάστημα με τα διαδοχικά παιχνίδια μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος. Έχουμε πει πως αν προκύψει κάτι στην πορεία, θα κοιτάξουμε πως θα το αντιμετωπίσουμε».

Ειδήσεις σήμερα:

Με μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών η βόμβα στον Πειραιά - Ψάχνουν τον στόχο

Taste Atlas: Διέπρεψε η ελληνική κουζίνα - Δεύτερη θέση σε όλο τον κόσμο


«Έκανα μ... πρέπει να χτύπησα αστυνομικό» είπε ο 18χρονος στον αδελφό του αφού έριξε τη φωτοβολίδα στου Ρέντη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης