Silia Kapsis: Ο στόχος μου είναι να σας κάνω περήφανους, είπε μετά την πρόκριση στον τελικό της Eurovision

Silia Kapsis: Ο στόχος μου είναι να σας κάνω περήφανους, είπε μετά την πρόκριση στον τελικό της Eurovision

Όσα δήλωσε η 17χρονη που εκπροσωπεί την Κύπρο στον μουσικό διαγωνισμό

silia_kapsis
Η Silia Kapsis, η εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision 2024, μίλησε για την πρόκρισή της στον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου στην κάμερα της «Super Κατερίνα».

Αρχικά, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη και έχω πολλή ενέργεια. Έπαθα σοκ από τους ανθρώπους που φώναζαν και είχα λίγο άγχος. Είδα πριν την Ελένη Φουρέιρα και την Chanel και είπα: "Πώς θα πάω εγώ μετά από αυτό;". Αλλά τα κατάφερα και πέρασα πολύ ωραία στη σκηνή και στους ανθρώπους άρεσε και το dance break.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1439wng0yht)

Κλείσιμο
Σχετικά με την ανάρτηση που έκανε η Ελένη Φουρέιρα για την ίδια, η 17χρονη σχολίασε: «Την αγαπάω. Η Ελένη είναι Eurovision inspiration. Τώρα που τη γνώρισα η ζωή μου είναι γεμάτη».

Τέλος, για το αν υπάρχουν πράγματα που θα ήθελε να αλλάξει για τον τελικό, η Silia Kapsis δήλωσε: «Θέλω να διορθώσω λίγο το βλέμμα, ίσως και οι κάμερες, αλλά δεν μπορεί να αλλάξει αυτό τώρα. Ο στόχος μου είναι να σας κάνω περήφανους και την Κύπρο και την Ελλάδα και την Αυστραλία. Να αρέσει και να τραγουδήσουμε όλοι μαζί το "Liar"».

Η Silia Kapsis ερμήνευσε στη σκηνή το «Liar» το βράδυ της Τρίτης 7 Μαΐου στην αρένα του Μάλμε στη Σουηδία σε μία εντυπωσιακή χορογραφία. Ντυμένη με ένα λευκό μπλουζάκι και παντελόνι, η 17χρονη μαζί με την ομάδα της είχαν μια αξιοπρεπή παρουσία στον ημιτελικό.
Silia Kapsis - Liar (LIVE) | Cyprus 🇨🇾 | First Semi-Final | Eurovision 2024


Ειδήσεις σήμερα

Αγωνία για τη Ράφα μετά τα ισραηλινά πλήγματα στην περιοχή - Η CIA στις διαπραγματεύσεις για εκεχειρία

Βάρβαρο έγκλημα στην Ινδία: 32χρονη έριξε τον κωφάλαλο γιο της σε ποτάμι με κροκόδειλους - «Σκότωσε τον, μόνο τρώει» της έλεγε ο πατέρας του

H 24χρονη δασκάλα που κατηγορείται για αποπλάνηση 11χρονου είχε φέρει δίπλα της το θρανίο του για να τον ακουμπάει στο μάθημα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης