AEK: Πρεμιέρα στην Πολωνία με την Γκόρνικ Ζάμπρζε για τους ομίλους του EHF European League

AEK: Πρεμιέρα στην Πολωνία με την Γκόρνικ Ζάμπρζε για τους ομίλους του EHF European League

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από την πολωνική Γκόρνικ Ζάμπρζε στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων στο EHF European League

s2-handball
Από την Πολωνία ξεκινά το ταξίδι της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ στο EHF European League. Η πρωταθλήτρια Ελλάδας φιλοξενείται από την Γκόρνικ Ζάμπρζε την Τρίτη (17/10, 19:45) στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης.

H ΑEK μετέχει στον 2ο από τους οκτώ συνολικά ομίλους, όπου εκτός από την Γκόρνικ συμμετέχουν ακόμα η ελβετική Κρίενς και η γερμανική Ανόβερο. Με την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων στις 5 Δεκεμβρίου, οι δύο πρώτες θα συνεχίσουν στη φάση των «16». Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στην Πολωνία χωρίς απουσίες.

Ο Σέρβος τεχνικός της ομάδας, Ντράγκαν Τζούκιτς δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Ο αντίπαλός μας είναι σε πολύ καλή φόρμα. Είναι μία ομάδα που παίζει συγκεντρωμένα, επιθετικά, γρήγορα, της οποίας ηγείται ένας πολύ ποιοτικός και έμπειρος προπονητής που εμπιστεύονται. Παίζουν διαφορετικά σε σχέση με τις ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει στο πρωτάθλημα Ελλάδας και είμαι σίγουρος ότι όλοι θα ρίξουμε τα καλά μας χαρτιά στο παιχνίδι από την αρχή. Αν και είναι μόλις το πρώτο παιχνίδι, είναι εξαιρετικά σημαντικό για όλους τους συμμετέχοντες. Θα τα δώσουμε όλα, δεν είναι απλά μία μέρα στη δουλειά.

Είμαι πεπεισμένος ότι μας περιμένει ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο οποίο οι αντίπαλοί μας είναι το φαβορί, όχι μόνο για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τώρα, αλλά γιατί αγωνίζονται και εντός έδρας. Όμως, εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να δίνουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας σε κάθε παιχνίδι και πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στα πράγματα στα οποία προπονούμαστε. Ας αρχίσει το παιχνίδι!».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης