Παναθηναϊκός - Μαρούσι: Μία αγωνιστική στον Λούκοβιτς για απόπειρα βιαιοπραγίας στον Αντετοκούνμπο - Βίντεο

Παναθηναϊκός - Μαρούσι: Μία αγωνιστική στον Λούκοβιτς για απόπειρα βιαιοπραγίας στον Αντετοκούνμπο - Βίντεο

Ο Σέρβος φόργουορντ του Αμαρουσίου, Μάρκο Λούκοβιτς, τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ για το επεισόδιο με τον Κώστα Αντετοκούνμπο στην πρεμιέρα της Basket League με τον Παναθηναϊκό

adetokounbo_
Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε τον φόργουορντ της ομάδας των βορείων προαστίων, Μάρκο Λούκοβιτς, με αποκλεισμό μιας αγωνιστικής και πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ, με την κατηγορία της απόπειρας βιαιοπραγίας.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ο Κώστας Αντετοκούνμπο βούτηξε στο παρκέ για να σώσει την κατοχή, διεκδικώντας την μπάλα με τρεις παίκτες του Αμαρουσίου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cw43yhozrc29)



Ο Έλληνας σέντερ έπεσε στο έδαφος, με τον Μάρκο Λούκοβιτς να βάζει τα χέρια του για να του πάρει τη μπάλα. Οι δύο παίκτες είχαν μια αψιμαχία ενώ ήταν στο παρκέ. Όταν σηκώθηκε ο Αντετοκούνμπο προσπάθησε να πάει προς το μέρος του Λούκοβιτς για να του ζητήσει το λόγο με τους συμπαίκτες του να τον συγκρατούν.

Αποτέλεσμα της αψιμαχίας των δύο παικτών ήταν να αποβληθούν με ντισκαλιφιέ. Από την άλλη, στον σέντερ των «πράσινων» επιβλήθηκε απλώς έγγραφη σύσταση.

Η ποινή του Αθλητικού Δικαστή
«Επιβάλλεται στον MARKO LUKOVIC, καλαθοσφαιριστή της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ η ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και πρόστιμο ύψους δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ, για απόπειρα βιαιοπραγίας εξαιτίας της οποίας αποβλήθηκε κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ), που διεξήχθη στις 9-10-2023
Επιβάλλεται στον ΚΩΣΤΑ ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ, καλαθοσφαιριστή της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο για παράπτωμα μη χαρακτηριζόμενο ιδιαίτερης βαρύτητας, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΑΕ 1896), που διεξήχθη στις 9-10-2023».

Ειδήσεις σήμερα:

Αποθρασύνθηκαν οι ληστές, μέρα μεσημέρι μπήκαν, έδεσαν και έκλεψαν 72χρονη στο Κεφαλάρι

Ολοκληρώθηκε ο επαναπατρισμός 230 Ελλήνων από το Ισραήλ - Δείτε βίντεο


Με 150 ρουκέτες απάντησε η Χαμάς στην εντολή Ισραήλ για κατεπείγουσα απομάκρυνση αμάχων από τη Γάζα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης