Σπανούλης: «Δεν θα πετυχαίναμε τόσα πολλά με τον Ολυμπιακό αν δεν ήμασταν οικογένεια!»

Σπανούλης: «Δεν θα πετυχαίναμε τόσα πολλά με τον Ολυμπιακό αν δεν ήμασταν οικογένεια!»

Λίγα λεπτά πριν αφήσει πίσω του λάμψη του εορταστικού ΣΕΦ και επιστρέψει στην καθημερινότητά του, ο 41χρονος θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ, μοιράστηκε τα συναισθήματα που τον κατέκλυσαν στην διάρκεια του εντυπωσιακού διημέρου που του αφιέρωσε ο Ολυμπιακός

Σπανούλης: «Δεν θα πετυχαίναμε τόσα πολλά με τον Ολυμπιακό αν δεν ήμασταν οικογένεια!»
Spanoulis
Ήταν μία τελετή, η οποία προέταξε τα σημαντικότερα συστατικά στοιχεία που καθόρισαν την σχέση των «ερυθρολεύκων» με τον μεγαλύτερο μπασκετμπολίστα που φόρεσε την φανέλα τους. Λαμπερή και συνάμα λιτή, αλλά με ουσιαστικό περιεχόμενο και «ακούμπησε» όλες τις αξίες που σημάδεψαν την πορεία του μεγάλου “Kill Bill”.

Κατά συνέπεια, ήταν αδύνατον να μην αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές του. Ειδικότερα όταν είδε τα έξι παιδιά του να πατάνε το κουμπί για την απόσυρσης της φανέλας του με το νο7, μία για πάντα στην οροφή του Σταδίου «Ειρήνης και Φιλίας».

«Είναι αλήθεια ότι η αξία της οικογένειας αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά της μπασκετικής κουλτούρας και κληρονομιάς που έχει αφήσει η σπουδαία διαδρομή της σύγχρονης ιστορίας του Ολυμπιακού! Και για μένα, όμως, σημαίνει τα πάντα – είναι όλη μου η ζωή – και χωρίς την στήριξή της, δεν θα μπορούσα να πετύχω τίποτε απ' όλα όσα καταφέραμε με την βοήθεια των συμπαικτών, του staff και του οργανισμού. Οπότε, είναι δεδομένο ότι αυτό το στοιχείο μας ένωσε ακόμη περισσότερο και χαίρομαι πολύ αν αυτό το μήνυμα πέρασε και προς τα έξω μέσα από την πανέμορφη αυτή την τελετή.», μας είπε ο Σπανούληςλίγο ολοκληρώσει τις ατελείωτες ευχαριστίες προς τους ανθρώπους της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ και αποχωρήσει για το σπίτι με όλη του οικογενειακώς.




Η ώρα, άλλωστε, είχε περάσει και τα παιδιά έπρεπε να επιστρέψουν ρουτίνα της προετοιμασίας για το σχολείο. Τον ρωτάμε αν ήταν ενήμερος για κάτι απ' όλα όσα ετοίμασαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και πριν τελειώσουμε την φράση μας, μας διακόπτει... «Δεν ήξερα τίποτε απ' όλα όσα είχαν προγραμματιστεί! Ούτε ο κουμπάρος μου, ο Νίκος (σ.σ.: Ζήσης) δεν ήξερα ότι θα μιλήσει!», προσθέτει και μοιράζεται μαζί μας όλα τα συναισθήματα που του προκάλεσαν όλα όσα έζησε το τελευταίο 48ωρο!

«Συγκίνηση, περηφάνια, ευγνωμοσύνη για όλα αυτά που βίωσα αυτές τις δύο μέρες, σεβασμός και αγάπη! Υπάρχει πολύ μεγάλο δέσιμο ανάμεσα σε μένα και τον οργανισμό, αυτό το ξέρει όλος ο κόσμος και πιστεύω ότι έχουμε να κάνουμε με συναισθήματα που αντανακλούν και στις δύο πλευρές.», κατέληκε ο Βασίλης Σπανούλης, πριν αποχωρήσει από το Φαληρικό Στάδιο και ξαναμπεί στο πετσί του ρόλου του προπονητή του Περιστερίου.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Δείτε βίντεο: Σπανούλης: «Δεν θα πετυχαίναμε τόσα πολλά με τον Ολυμπιακό αν δεν ήμασταν οικογένεια!»
Σπανούλης: «Δεν θα πετυχαίναμε τόσα πολλά με τον Ολυμπιακό αν δεν ήμασταν οικογένεια!»


Ειδήσεις σήμερα

Ποια ήταν η μία από τις δύο νοσηλεύτριες που σκοτώθηκαν στο τροχαίο στη Λιβύη – Η τραγική ιστορία της

Δύο νοσηλεύτριες, ένας υπαξιωματικός και δύο διερμηνείς οι πέντε Έλληνες νεκροί στο τροχαίο στη Λιβύη

Απίστευτες τιμές για θέσεις πάρκινγκ στην Αθήνα: €1 εκατ. στο Μαρούσι, €1,72 εκατ. στο κέντρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης