Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον: Η φωτογραφία για την επέτειο του γάμου τους

Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον: Η φωτογραφία για την επέτειο του γάμου τους

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στα social media και δείχνει το ζευγάρι μετά τον γάμο του το 2011

william-keit
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον μοιράστηκαν σήμερα μια φωτογραφία τους με αφορμή την 13η επέτειο του γάμου τους.

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στα social media και δείχνει το ζευγάρι μετά τοn γάμο του το 2011.

Η φωτογράφος Millie Pilkington σχολίασε: «Ευτυχισμένη επέτειο γάμου! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν περάσει 13 χρόνια. Θυμάμαι αυτή τη στιγμή τόσο καλά. Σας στέλνω και στους δύο πολλή αγάπη αυτή την ξεχωριστή μέρα».

Δείτε την φωτογραφία του ζευγαριού:

Κλείσιμο

Γνωρίστηκαν για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στο Πανεπιστήμιο του St Andrews στο Fife και ήταν φίλοι πριν ξεκινήσουν το ειδύλλιό τους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Αβαείο του Ουέστμινστερ στις 29 Απριλίου 2011 και απέκτησε το πρώτο του παιδί, τον πρίγκιπα Τζορτζ, τον Ιούλιο του 2013.

Η αρχή της φετινής χρονιάς ήταν δύσκολη για το ζευγάρι, καθώς τόσο η Κέιτ όσο και ο βασιλιάς Κάρολος υποβάλλονται σε θεραπεία για καρκίνο. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποκάλυψε την κατάσταση της υγείας της τον περασμένο μήνα, μετά από εικασίες σχετικά με το γιατί δεν είχε εμφανιστεί για αρκετό καιρό. Επαίνεσε τον σύζυγό της για την υποστήριξή του κατά τη διάρκεια «δύσκολων μηνών για ολόκληρη την οικογένειά μας» και δήλωσε ότι το να τον έχει στο πλευρό της είναι μια μεγάλη πηγή παρηγοριάς και καθησυχασμού.

Η πριγκίπισσα είπε ότι η διάγνωσή της ήταν ένα τεράστιο σοκ, με το ζευγάρι «να κάνει ό,τι μπορεί για να το επεξεργαστεί και να το διαχειριστεί ιδιωτικά για το καλό της οικογένειάς μας».

Ειδήσεις σήμερα:

Μπόνους έως 15% στο Δημόσιο: Ποιοι θα το παίρνουν και πώς θα επιλέγονται - Όσα πρέπει να ξέρουμε σε 9 ερωταπαντήσεις

Έρευνα Κάπα Research: Πόσο εμπιστεύονται οι Έλληνες τον θεσμό της Εκκλησίας, πόσοι είναι υπέρ του διαχωρισμού με το κράτος

Aίγυπτος: Ο δισεκατομμυριούχος Ankur Jain παντρεύτηκε την πρώην παλαίστρια Erika Hammond στις πυραμίδες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης