Τα μέλη της ομάδας της ΑΕΚ πριν από την σέντρα του αγώνα με την Ντινταμό Ζάγκρεμπ στην OPAP Arena κατευθύνθηκαν με λουλούδια στα χέρια προς την θύρα των οργανωμένων οπαδών.
Εκεί υπήρχε μια μεγάλη φωτογραφία του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή. Οι παίκτες της ΑΕΚ με πρώτον τον αρχηγό Σέρχιο Αραούχο κατέθεσαν τα λουλούδια μπροστά στη φωτογραφία αλλά ο Αργεντινός δεν έμεινε εκεί.
Άφησε τα λουλούδια και άγγιξε την φωτογραφία του Μιχάλη! Όσοι τον είδαν ανατρίχιασαν. Ο Αραούχο είχε συγκλονίσει την Ελλάδα με την αντίδραση του μετά την δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη και είχε βραβευτεί για αυτό.
Εκτός από μεγάλος παίκτης είναι και σπουδαίος άνθρωπος ο Αραούχο!
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.