ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Λουλούδια στη μνήμη του Μιχάλη άφησαν οι παίκτες πριν τον αγώνα
Μια συμβολική κίνηση πριν από τον αγώνα για τα προκριματικά του Champions' League
Οι παίκτες της ΑΕΚ άφησαν λουλούδια μπροστά στη Θύρα των οργανωμένων προς τιμή του Μιχάλη Κατσουρή, του φιλάθλου της ΑΕΚ που δολοφονήθηκε τη Δευτέρα 7 Αυγούστου έξω από το γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cuwqmj406j4h)
Ο αγώνας με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τα προκριματοκά του Champinos League γίνεται μέσα σε δρακόντια μέτρα ασφαλείας, αλλά και μέσα σε πολύ θερμή ατμόσφαιρα.
Στην θύρα των οργανωμένων υπάρχει η μια γιγάντια φωτογραφία του Μιχάλη, ενώ παρούσα στο γήπεδο είναι και η μητέρα του και ο αδελφός του.
Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ είχε κερδίσει στο Ζάγκρεπ με 2-1.
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.