Χάρι Κέιν: Αποθεώθηκε κατά την άφιξή του στο Μόναχο, πέρασε τις εξετάσεις και υπογράφει στη Μπάγερν - Δείτε βίντεο

Χάρι Κέιν: Αποθεώθηκε κατά την άφιξή του στο Μόναχο, πέρασε τις εξετάσεις και υπογράφει στη Μπάγερν - Δείτε βίντεο

Φημολογείται ότι οι Βαυαροί θα δαπανήσουν για τον 30χρονο επιθετικό της Τότεναμ 100 εκατομμύρια ευρώ, συν 20 εκατομμύρια σε μπόνους

Collage_Maker-12-Aug-2023-01-44-AM-3999
Την αποθέωση γνώρισε ο Χάρι Κέιν κατά την άφιξή του στο Μόναχο, με τον επιθετικό της Τότεναμ να ετοιμάζεται να υπογράψει στην Μπάγερν.

Ο 30χρονος Άγγλος από το αεροδρόμιο μετέβη απευθείας στο νοσοκομείο για να υποβληθεί στις καθιερωμένες και απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, τις οποίες και πέρασε με επιτυχία και μετά από 19 χρόνια στην Τότεναμ αναμένεται να αλλάξει φανέλα για να φορέσει αυτή των Βαυαρών.



Κλείσιμο
Οι όροι της συμφωνίας δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιηθεί, ωστόσο φημολογείται ότι οι Γερμανοί θα δαπανήσουν 100 εκατομμύρια ευρώ (86,3 εκατομμύρια λίρες), συν 20 εκατομμύρια σε μπόνους.



Ο Χάρι Κέιν ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος των ιατρικών του στη Μπάγερν Μονάχου, με το Sky Sports News να αναφέρει ότι βρίσκεται καθ' οδόν προς το προπονητικό του συλλόγου για το επόμενο τμήμα.

27537004


Οι φωτογραφίες δείχνουν το αυτοκίνητο του αρχηγού της Αγγλίας να κατακλύζεται από οπαδούς καθώς οδηγούνταν για να ολοκληρώσει τις ιατρικές του εξετάσεις.

harry-kane


Ο Κέιν θα αποτελέσει την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Bundesliga και της Μπάγερν. Εξελίξεις αναφορικά στην ανακοίνωσή του από τους Βαυαρούς αναμένονται το Σάββατο (12/8), ενώ οι Βαυαροί θέλουν να έχουν ανακοινώσει τον παίκτη απόψε πριν από τον αγώνα κόντρα στη Λειψία για στο DFL-Supercup στην Allianz Arena.

Ο Χάρι Κέιν εγκαταλείπει το βόρειο Λονδίνο ως ο πρώτος σκόρερ της Τότεναμ σε όλες τις διοργανώσεις, βρίσκοντας δίχτυα 280 φορές.

27537277




Ειδήσεις σήμερα:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνάντηση με τους προέδρους UEFA, Ολυμπιακού, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ στο Μαξίμου για τους χούλιγκανς

Μιχάλης Κατσουρής: Το «τελευταίο αντίο» στον 29χρονο που δολοφονήθηκε από χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ανώνυμη επιστολή στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας για κληροδότημα δεκάδων εκατ. ευρώ από τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης