Προς Σαουδική Αραβία και ο Ντε Χέα

Ο Ισπανός τερματοφύλακας μετά από 12 χρόνια στην Αγγλία ετοιμάζεται κι αυτός να μετακομίσει στο πρωτάθλημα της Σουδικής Αραβίας

De_Gea
Ο Νταβίντ Ντε Χέα αποτελεί παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το συμβόλαιο του Ισπανού γκολκίπερ με τους «κόκκινους διαβόλους» ολοκληρώθηκε και δεν ανανεώθηκε, με τον 32χρονο ν' αποχαιρετά τους οπαδούς του συλλόγου της Premier League.

Ο Ισπανός έχει στα χέρια του προτάσεις από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας και σύμφωνα μάλιστα με την αγγλική εφημερίδα «Daily Star», εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο ν' ακολουθήσει το παράδειγμα των Ρονάλντο, Μπενζεμά και Καντέ.

Στα 12 χρόνια που ήταν κάτοικος Μάντσεστερ, ο Νταβίντ Ντε Χέα αγωνίστηκε 545 φορές με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ και κατέκτησε όλους τους εγχώριους τίτλους, όπως και το Europa League τη σεζόν 2016-17.

Ο Ισπανός διεθνής, ο οποίος εντάχθηκε στη Γιουνάιτεντ το 2011 όταν τότε ήταν προπονητής της ο Άλεξ Φέργκιουσον, έμελλε να γίνει ο μακροβιότερος σε συμμετοχές παίκτης της τρέχουσας ομάδας πλησιάζοντας τις 550!

Ο Ντε Χέα κατέκτησε τον τίτλο στην Premier League στη δεύτερη σεζόν του στο «Θέατρο των Ονείρων» - την τελευταία του Φέργκιουσον ως προπονητής - ενώ επίσης πανηγύρισε το Λιγκ Καπ, το Κύπελλο Αγγλίας και το Γιουρόπα Λιγκ.

Κλείσιμο
Βραβεύτηκε ακόμη με το «Χρυσό Γάντι» κρατώντας περισσότερες φορές ανέπαφη την εστία του δύο φορές μέσα σε μία σεζόν, με τη δεύτερη να έρχεται στην περίοδο 2022/2023 καθώς η Γιουνάιτεντ τερμάτισε τρίτη και προκρίθηκε στο Champions League.

Ειδήσεις σήμερα:

Πνιγμοί, η νούμερο ένα αιτία θανάτου μικρών παιδιών - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς

Απόβαση εφοριακών σε νησιά - «Σύννεφο» το «κάρφωμα» για καφετέριες, φαρμακεία και μίνι - μάρκετ

«Του έβαλα λαδάκι στα εκζέματα» λέει ο ιερέας στη Ρόδο για τον τουρίστα που άλειψε γυμνό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης