Ο Ντε Χέα γράφει ιστορία με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Ντε Χέα γράφει ιστορία με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Ισπανός τερματοφύλακας μπορεί να μη διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, αλλά πλέον μπήκε στο δεκάδα των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές στους «κόκκινους διαβόλους»

De_Gea
Εδώ και αρκετό καιρό έχει χάσει τη θέση του στην Εθνική Ισπανίας, ενώ συχνά πυκνά υπάρχουν παράπονα και για την αγωνιστική του παρουσία κάτω από τα δοκάρια της Γιουνάιτεντ.

Ωστόσο στη 12η του σεζόν στο Όλντ Τράφορντ, ο Ισπανός τερματοφύλακας γράφει ιστορία με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» καθώς με την προχθεσινή του παρουσία στο ματς Κυπέλλου με την Έβερτον (όπου δέχθηκε ένα αστείο για την κλάση του γκολ) μπήκε στην πρώτη δεκάδα των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cple7h27pdfd)


Κλείσιμο
Όπως ανέφερε η Γιουνάιτεντ στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter ο Ντε Χέα έφτασε τις 511 συμμετοχές με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που του δίνει τη 10η θέση στη σχετική λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί τις περισσότερες φορές.

Επικεφαλής είναι ο Ράιαν Γκιγκς (963 αγώνες), μπροστά από τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον (758) και τον Πολ Σκόουλς (718). Ακολουθούν, πριν από τον Ντε Χέα, οι: Μπιλ Φουλκς (688), Γκάρι Νέβιλ (602), Γουέιν Ρούνεϊ (559), Άλεξ Στέπνεϊ (539), Τόνι Νταν (535) και Ντένις Ίργουϊν (529).

Ειδήσεις σήμερα:

Άγρια δολοφονία με μαχαίρι 31χρονου ξεναγού από δύο γυναίκες στη Βραζιλία - Δείτε βίντεο

Με πλαστικό όπλο ο ληστής στο εστιατόριο του Χιούστον - 9 φορές τον πυροβόλησε ο πελάτης

Αύριο η δίκη της Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας - Τι λέει ο Κούγιας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης