Κώστας Σλούκας: Απίθανη η συμμετοχή του με την Εθνική στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Κώστας Σλούκας: Απίθανη η συμμετοχή του με την Εθνική στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Ο 33χρονος γκαρντ επικοινώνησε με τον πρόεδρο της EOK και του εξήγησε γιατί σκέφτεται να μην παίξει στο Μουντομπάσκετ

Sloukas__2_
Η Εθνική Ελλάδας έχει μπροστά της τη μεγάλη πρόκληση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το οποίο θα διεξαχθεί στις Φιλιππίνες το διάστημα 25/08 – 10/09. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει το επόμενο μήνα, όμως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μετρήσει τουλάχιστον μία σημαντική απουσία.

Σύμφωνα με το Gazzetta ο Κώστας Σλούκας συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες να ακολουθήσει το φετινό καλοκαίρι την εθνική ομάδα και μάλιστα φρόντισε να ενημερώσει την ΕΟΚ. Ο 33χρονος γκαρντ ο οποίος στην παρούσα φάση είναι free agent λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας Βαγγέλη Λιόλιο και του εξήγησε τους λόγους για τους οποίους σκέφτεται να μην παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο πρόεδρος με τη σειρά του προσπάθησε να τον μεταπείσει και του ζήτησε να πάρει χρόνο ώστε να σκεφτεί ξανά την απόφασή του. Λίγες μέρες μετά πάντως ο Σλούκας είχε και νέα επικοινωνία με την ομοσπονδία.

Η απόφαση του Σλούκα δεν έχει να κάνει με την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Οι καλοκαιρινές διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη, ωστόσο από τη στιγμή που βρίσκεται στην αγορά αρκετές ομάδες θα δείξουν ενδιαφέρον για έναν από τους καλύτερους γκαρντ της Ευρώπης.

Ο Σλούκας δεν έχει λείψει κανένα καλοκαίρι από τις εθνικές ομάδες ανεξαρτήτως ηλικίας τα τελευταία 20 χρόνια και αισθάνεται πως το σώμα του ζητά ένα μικρό διάλειμμα τη συγκεκριμένη εποχή ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην επόμενη Euroleague. Η απόφαση του 33άχρονου δεν είναι ειλημμένη, ωστόσο οι περισσότερες πιθανότητες κλίνουν προς την απουσία του από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Να τονίσουμε πως σε καμία περίπτωση δεν σκέφτεται να αποσυρθεί από την Εθνική Ελλάδας και πρόκειται απλά για ένα διάλειμμα.


Ειδήσεις σήμερα:

Γαλλίδα ανακάλυψε ότι την είχαν βιάσει 83 άνδρες με την «άδεια» του συζύγου της που τη νάρκωνε

Σε μισογκρεμισμένο σπίτι δολοφόνησαν την Αναστάζια - Στον ανακριτή ο Μπαγκλαντεσιανός

Η στιγμή που σκάει δακρυγόνο στο Waterboom και προκαλεί χάος - Δείτε βίντεο


----------------


Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης