ΑΕΚ: Παίζει τα... ρέστα της για το Final-4 στο Ισραήλ

ΑΕΚ: Παίζει τα... ρέστα της για το Final-4 στο Ισραήλ

Η ΑΕΚ παίζει σε 40 λεπτά την πρόκρισή της στο Final-4 του BCL απέναντι στη Χάποελ Ιερουσαλήμ, σε μία... ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στο Ισραήλ

aek_basket
Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για την ΑΕΚ. Η «Ένωση» μετά από όλα όσα συνέβησαν πριν από το Game 3 απέναντι στη Χάποελ, ταξίδεψε στο Ισραήλ με φόντο την πρόκριση (19/4 - 19:00) στο Final-4 του BCL.

Σε μία αναμέτρηση που πέρασε από χίλια κύματα, αφού τα όσα συνέβησαν στο Game 2 έφεραν την πιο σκληρή τιμωρία για την ΑΕΚ, που θα δώσει όλους τους αγώνες της επόμενης χρονιάς χωρίς κόσμο και θα πληρώσει πρόστιμο ύψους 50 χιλιάδων ευρώ.

Την εβδομάδα που μας πέρασε, η Χάποελ πόσταρε στον λογαριασμό της βίντεο που τονίζει ότι θα ανοίξουν οι... πύλες της κολάσεως, με την ΑΕΚ να καταγγέλλει πως έχει δοθεί ο αριθμός τηλεφώνου του στον Ακίλ Μίτσελ και εκείνος δέχεται απειλές. Φυσικά το γήπεδο θα είναι κατάμεστο όπως έχει ανακοινωθεί με τον Ηλία Καντζούρη να γνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης.

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» θα έχει όλα του τα «όπλα» στη διάθεσή του και τόνισε πως η συγκέντρωση θα κρίνει τα πάντα. «Ο βαθμός της αυτοσυγκέντρωσης, η συνέπεια και τα υψηλά επίπεδα ενέργειας θα είναι τα κύρια συστατικά για να διεκδικήσουμε κάτι, που στην αρχή της χρονιάς φάνταζε απίθανο!» ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του, με την ΑΕΚ να απέχει πλέον 40 λεπτά από την πρόκριση.

Χάποελ Ιερουσαλήμ – ΑΕΚ 1-1
Game 1: Χάποελ Ιερουσαλήμ – ΑΕΚ 64-55
Game 2: ΑΕΚ – Χάποελ Ιερουσαλήμ 94-78
Game 3: Χάποελ Ιερουσαλήμ – ΑΕΚ (19/4, 19:00)

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης