Μαρσέλο: «Δεν μετριέται με χρήματα η αγάπη μου για την Φλουμινένσε, η καρδιά μίλησε πιο δυνατά» (vid)

Μαρσέλο: «Δεν μετριέται με χρήματα η αγάπη μου για την Φλουμινένσε, η καρδιά μίλησε πιο δυνατά» (vid)

Πανευτυχής για την επιστροφή του στη Φλουμινένσε δήλωσε ο Μαρσέλο κατά την παρουσίασή του στο κατάμεστο «Μαρακανά», δηλώνοντας προς τους φιλάθλους ότι η επιλογή του έγινε υπεράνω χρημάτων

Screenshot_517
Μετά από 17 χρόνια ο Μαρσέλο βρίσκεται και πάλι στον σύλλογο από τον οποίο άρχισαν όλα. Ο Βραζιλιάνος θρύλος που δεν κατάφερε να στεριώσει στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό, επέστρεψε στη Βραζιλία και τη Φλουμινένσε, γεμίζοντας το «Μαρακανά» στην επίσημη παρουσίασή του από την οποία δεν έλειψαν οι «ηχηρές» ατάκες.

Ο 34χρονος οπισθοφύλακας πήρε το μικρόφωνο και ευχαρίστησε ουκ ολίγες φορές τους φίλους της «Φλου», διαβεβαιώνοντάς τους ότι θα δώσει τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να ανταποδώσει αυτό που έζησε κατά την υποδοχή του. Ανάλογα πανευτυχής εμφανίστηκε κι αργότερα στη συνέντευξη Τύπου, όπου τόνισε πως η απόφασή του και η αγάπη που τρέφει για τον σύλλογο είναι υπεράνω χρημάτων:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Επιστρέφω σπίτι. Βασικά όχι, δεν επιστρέφω. Είμαι ήδη εδώ. Πέρασαν 17 χρόνια που έλειπα, αλλά το συναίσθημα είναι πολύ όμορφο. Είμαι χαρούμενος που είμαι και πάλι εδώ. Θα τα κάνω όλα σωστά. Θα παλέψω, θα τρέξω, θα τα δώσω όλα για να σας προσφέρω χαρά. Δεν θα δείτε κάτι λιγότερο από μένα, μόνο πάθος. Όλα για σας. Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι η καλύτερη στιγμή της ζωής μου. Ευχαριστώ»

«Νιώθω ευλογημένος. Το πού θα παίξω είναι το λιγότερο, παίζω ακόμη και τερματοφύλακας. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω όπου με θέλει ο προπονητής.

Κλείσιμο
FLUTV - APRESENTAÇÃO DO MARCELO NO MARACANÃ I #M12



«Όταν πάτησα το χορτάρι με την οικογένειά μου, μια ταινία έπαιζε στο μυαλό μου. Η επιστροφή στο σπίτι μου. Όταν έφυγα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, άρχισα να φαντάζομαι την επιστροφή μου και η καρδιά μου μίλησε πιο δυνατά. Ήταν δύσκολο, γιατί ο Ένσο είοναι στη Μαδρίτη. Ήταν δύσκολο να τον αφήσω εκεί και να μένω μακριά για ένα διάστημα, αν και ξέρει πως όλα είναι καλά.

«Δεν υπάρχουν χρήματα για να εξαγοράσουν την αγάπη μου για τη Φλουμινένσε. Σήμερα, βλέπετε ξεκάθαρα πως κανένα ποσό δεν μπορεί να εξαγοράσει αυτό που βίωσα. Θέλω να το ανταποδώσω στους φιλάθλους μας μέσα στο χορτάρι. Υπήρχαν κι άλλες προτάσεις, αλλά η Φλουμινένσε είναι το σπίτι μου. Είδατε τα πρόσωπα των παιδιών μου, τη χαρά τους. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να επιστρέφεις σπίτι»

ΠΗΓΗ: GAZZETTA
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης