Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Πάρτι» με 33 πόντους και νίκη επί των Νάγκετς

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Πάρτι» με 33 πόντους και νίκη επί των Νάγκετς

Οι 33 πόντοι του Γιάννη Αντετοκούνμπο ήταν αρκετοί για να χαρίσουν στους Μπακς τη νίκη με 107-99 επί των... μισών Νάγκετς

antetokounmpo
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει επιστρέψει και οι Μπακς (31-17) είναι μια διαφορετική ομάδα. Μπορεί απέναντι στους Νάγκετς (34-15) να μην είχαμε τη «μάχη» των τελευταίων MVPs, αφού πέραν του Μάρεϊ και του Πόρτερ Τζούνιορ, απών ήταν και ο Γιόκιτς και έτσι η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων μετά την 33άρα του Γιάννη ήταν το τελικό 107-99.

Ο Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε τον αγώνα με διψήφιο αριθμό ριμπάουντ (14), ενώ μοίρασε και 4 ασίστ πέραν των 9/15 σουτ που μέτρησε.



Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις ο Χόλιντεϊ που σκόραρε 20 με 5 ριμπάουντ και 3 τελικές πάσες, ενώ ο Πατ Κόνατον έγραψε 19 πόντους και 12 ριμπάουντ για το δικό του double-double. Στη δική του σταδιακή επιστροφή, ο Μίντλετον από τον πάγκο σε 15 λεπτά σκόραρε 10 πόντους.



Όταν χρειάστηκε ο Αντετοκούνμπο βγήκε μπροστά

Παρά τις απουσίες των αντιπάλων του, το Μιλγουόκι δεν ξεκίνησε πολύ καλά την αναμέτρηση. Το αρχικό 14-7 μετατράπηκε σε 19-23 αλλά η επιστροφή του Greek Freak έδωσε ξανά πνοή στην επίθεση των Μπακς.

Το πρώτο ημίχρονο κυλούσε με επιμέρους στιγμές, αφού το 45-50 έγινε 53-50 και οι Μπακς πήραν προβάδισμα στο ημίχρονο. Όπως είναι φυσιολογικό η ομάδα του Μαλόουν στηρίχτηκε πάνω στον Γκόρντον των 26 πόντων, αλλά ο Αντετοκούνμπο ήταν... διψασμένος. Δικό του προσωπικό 7-0 έφερε τα «ελάφια» στο 81-70 λίγο πριν το φινάλε της 3ης περιόδου και ουσιαστικά έβαλε την τελεία στην αναμέτρηση.

Κλείσιμο
Ο ίδιος συνέχισε να παίρνει... παραμάζωμα τους Νάγκετς αφού δεν υπήρχε κάποιο κορμί να τους σταματήσει, με την τελευταία απόπειρα επιστροφής να γίνεται 4 λεπτά πριν το τέλος. Το 94-89 ήταν ό,τι καλύτερο μπόρεσαν να κάνουν οι παίκτες του Ντένβερ αφού η μπάλα πήγε ξανά στα χέρια του Γιάννη για να ολοκληρώσει το one man show του.



Πλέον τα «ελάφια» ταξιδεύουν στην Ιντιάνα για να αντιμετωπίσουν τους Πέισερς τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Τα δωδεκάλεπτα: 26-27, 58-53, 81-73, 107-99

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

H κακοκαιρία σάρωσε τη Ζάκυνθο - Σήμερα η πιο δύσκολη ημέρα (βίντεο)

Το μήνυμά του Ερντογάν στις ΗΠΑ για την Ελλάδα και ο «πάγος» από το Βερολίνο

Αποχώρησε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα από το Survivor, η αντίδραση του Μάριου - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης