Κριστιάνο Ρονάλντο, η «αποκαθήλωση» - Η Γιουνάιτεντ κατέβασε την αφίσα του από το «Ολντ Τράφορντ»

Κριστιάνο Ρονάλντο, η «αποκαθήλωση» - Η Γιουνάιτεντ κατέβασε την αφίσα του από το «Ολντ Τράφορντ»

«Ξήλωσαν» την αφίσα του έξω από το γήπεδο - Ποιοι πολεμούν τον Πορτογάλο σταρ, ποιοι στέκονται πλάι του

ronaldo-m
Μια συνέντευξη λίγες ημέρες πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ έφτανε για να προκαλέσει σάλο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Πρόκειται για την πολύκροτη συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Πιρς Μόργκαν στην οποία ο Πορτογάλος "απασφάλισε" και μίλησε με σκληρά λόγια για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον Έρικ Τεν Χαγκ, τον Ραλφ Ράνγκνικ, ενώ κατηγόρησε το κλαμπ ότι δεν πίστευε ότι έχει πρόβλημα η κόρη του.

Το τέλος πλέον φαντάζει αναπόφευκτο για τον Κριστιάνο και η αποκαθήλωση ξεκίνησε ήδη. Τα αγγλικά ΜΜΕ δημοσίευσαν σήμερα βίντεο και φωτογραφίες, με εργάτες να αφαιρούν από την εξωτερική πλευρά του «Όλντ Τράφορντ» μια τεράστια αφίσα του Πορτογάλου, ενώ την ίδια τύχη είχε και μία τεράστια αφίσα με μία φανέλα της Γιουνάιτεντ και το Νο 7 στην πλάτη.







Ο Κριστιάνο Ρονάλντο από την ημέρα που επέστρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει προκαλέσει πολύ θόρυβο με τις κινήσεις του εντός και εκτός γηπέδου. Το καλοκαίρι του 2022 έψαχνε ομάδα για να πάρει μεταγραφή και να παίξει στο Champions League αλλά δεν τα κατάφερε.

Κλείσιμο

Πολλά γράφτηκαν σε μια περίοδο όπου ο Πορτογάλος θρηνούσε την απώλεια του γιου του. Ο Ρονάλντο είχε υποσχεθεί πως θα "απασφαλίσει" και το έκανε λίγο πριν ταξιδέψει στο Κατάρ για να παίξει στο 5ο Παγκόσμιο Κύπελλο της καριέρας του.

Μετά τη συνέντευξη-«βόμβα» ο Κριστιάνο άρχισε να μετράει φίλους και εχθρούς. Όχι ότι δεν ήξερε ποιοι είναι μαζί του και ποιοι απέναντι του. Η ιστορία Ρονάλντο - Μάντσεστερ έχει πολλά επεισόδια και πολλοί έχουν δείξει τα δόντια τους.

Οι φίλοι του Κριστιάνο Ρονάλντο

Φερνάντο Σάντος


Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας και νυν της Πορτογαλίας υπερασπίστηκε τον παίκτη του:

«Είναι μία άκρως προσωπική συνέντευξη, μίλησε όχι μόνο ως παίκτης αλλά και ως άνθρωπος. Γι΄ αυτό θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε με ανοχή και σεβασμό.

Όπως είπε χθες ο Ζοάο Μάριο, έχουμε συνηθίσει σε τέσσερις με πέντε ερωτήσεις σε κάθε συνέντευξη Τύπου για τον Ρονάλντο. Είναι μία ερώτηση που δεν έχει να κάνει με εμάς ή την Εθνική Ομάδα.

Ο ίδιος αποφάσισε να δώσει μία προσωπική συνέντευξη, πολύ προσωπική θα έλεγα. Δεν μιλάει για την εθνική ομάδα και πρέπει να το σεβαστούμε. Θα πρέπει να υπάρχει ανοχή, δεν βλέπω μάλιστα κάποιον μέσα στην ομάδα να σκέφτεται αυτό το θέμα ή να το σχολιάζει.

Δεν με ενδιαφέρει για το τι λέγεται εκτός ομάδας, ενδιαφέρομαι μόνο για αυτά που λέγονται εντός της ομάδας μου. Η συνέντευξή του δεν μας επηρεάζει καθόλου, οπότε θα πρέπει να δείξουμε κατανόηση και να σεβαστούμε την απόφασή του να την δώσει. Καταλαβαίνω πως είναι δουλειά σας να ρωτάτε, όμως εμένα δεν με επηρεάζει καθόλου στη δική μου δουλειά».


Γκρέιαμ Σούνες

Με τον Πορτογάλο άσο που έχει στην κατοχή του 5 Χρυσές Μπάλες τάχθηκε μετά από τη συνέντευξη ο Γκρέιαμ Σούνες. Ο παλαίμαχος Σκοτσέζος άσος της Τότεναμ, της Λίβερπουλ και της Ρέιντζερς έχει μιλήσει "σκληρά" για τον Σαλάχ αλλά έδωσε δίκαιο στον Ρονάλντο.



«Έχει δικαίωμα να εκφράζει το παράπονό του. Δεν έχει μιλήσει ποτέ. Νιώθει ότι ήρθε η ώρα να βγει και να πει την δική του πλευρά της ιστορίας. Αυτός είναι ένας παίκτης που στα μάτια πολλών ανθρώπων είναι ο καλύτερος όλων των εποχών» είπε αρχικά ο Σούνες και συμπλήρωσε: «Κοιτάζοντας το και από τις δύο πλευρές, υπήρξα παίκτης, υπήρξα προπονητής, νομίζω ότι ο παίκτης έχει παράπονο και δικαιούται να εκφράσει το παράπονό του».

Η μεγάλη μορφή της Λίβερπουλ πάντως έριξε ευθύνες στον Έρικ Τεν Χαγκ.

Ζοζέ Μοράις

Τον Μοράις τον ξέρουμε από την προπονητική του θητεία στην ΑΕΚ αλλά παλαιότερα ήταν βοηθός στη Ρεάλ Μαδρίτης και είχε συνεργαστεί για τρία χρόνια με τον Ρονάλντο.

«Η συνεργασία με τον Ρονάλτο ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές που θυμάμαι ως προπονητής. Είναι ένας φανταστικός άνθρωπος και ένας στρατοσφαιρικός παίκτης. Δεν λέω “UFO” επειδή είναι άνθρωπος. Θα ήταν κάτι περισσότερο από “Άνθρωπος αγνώστων χαρακτηριστικών”.

Τέτοιο είναι το τεράστιο μέγεθος και το ταλέντο του. Το να έχεις έναν παίκτη σαν αυτόν είναι να είσαι ευλογημένος προπονητής. Ο Ρονάλντο είναι αναμφίβολα ένα ευαίσθητο και ιδιαίτερο άτομο» είπε ο Μοράις για τον Κριστιάνο και σημείωσε κάτι πολύ ουσιαστικό: «Η εδραίωση εμπιστοσύνης εξαρτάται από παράγοντες που σχετίζονται με την προσωπική ανάπτυξη του ατόμου. Ο καλύτερος προπονητής μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα αυτές τις καταστάσεις».


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @futball4k



Ρούμπεν Αμορίμ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και πριν από λίγους μήνες υπήρχαν δημοσιεύματα που ήθελαν την επιστροφή του στην ομάδα αφού θα έπαιζε στους ομίλους του Champions League.

O Ρούμπεν Αμορίμ που είναι ο προπονητής της Σπόρτινγκ έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τον CR-7 και πως θα μπορούσε άλλωστε να μην το κάνει. Σε ερωτήσεις για το εάν θα τον έχει παίκτη στη Σπόρτινγκ απαντάει: «Μου έχουν κάνει αυτή την ερώτηση χιλιάδες φορές. Ο Ρονάλντο είναι παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν θα είμαι εδώ για να σου πω πώς είναι τα πράγματα για μένα. Το καλοκαίρι έγινε φανερό ότι δεν είναι καλά εκεί. Είναι όμως παίκτης της Μάντσεστερ».



Ντανίλο Περέιρα

Ο πρώην παίκτης του Άρη είναι από τους λίγους παίκτες της εθνικής Πορτογαλίας που στηρίζουν ανοιχτά τον Ρονάλντο. Οι συμπαίκτες του CR7 στην εθνική Πορτογαλίας και στη Γιουνάιτεντ, ο Μπρούνο Φερνάντες και ο Ντιόγκο Νταλότ ίσως να έχουν προσβληθεί από αυτά που είπε εκείνος για τους «Κόκκινους Διαβόλους» αλλά αυτό δεν ισχύει για τον Περέιρα.

«Θα υπάρξει κριτική γιατί ο Κριστιάνο είναι ένας ποδοσφαιριστής που πουλάει πολύ, είναι ένας παίκτης που συζητιέται καθημερινά. Αν είναι κακός, ο κόσμος θα μιλήσει. Αν είναι καλά, ο κόσμος θα μιλήσει. Έτσι, εμείς μέσα στην ομάδα το βλέπουμε αυτό φυσικά. Είναι φυσιολογικό για τον Κριστιάνο, που είναι το αστέρι της εθνικής ομάδας, να έχει περισσότερα φώτα πάνω του».

Πιρς Μόργκαν

Ο διάσημος Βρετανός δημοσιογράφος που πήρε τη συνέντευξη βόμβα με δηλώσεις του αναφέρει τι πραγματικά έγινε και είναι στο πλευρό του Ρονάλντο.
«Ο Κριστιάνο μου ζήτησε να το κάνουμε. Τόσο απλό. Δεν το ζήτησα εγώ, εκείνος το ζήτησε. Έγιναν όλα πολύ πρόσφατα. Το σκεφτόταν εδώ και λίγο καιρό. Νομίζω πως δεν είναι μυστικό ότι αισθάνεται ολοένα και πιο έντονο εκνευρισμό το τελευταίο διάστημα για όσα γίνονται στη Γιουνάιτεντ εδώ και έναν χρόνο.

Ένιωσε πως ήταν η ώρα να μιλήσει. Ήξερε πως θα ακολουθήσουν εμπρηστικά σχόλια, ήξερε πως πρόκειται να ενοχλήσει πολλούς, αλλά νιώθει επίσης ότι πρέπει να το κάνει. Γνωρίζει πως ο κόσμος θα ασκήσει κριτική σε βάρος του, αλλά ξέρει επίσης ότι όσα λέει είναι αλήθεια. Κάποιες φορές η αλήθεια πονάει.



Νομίζω ότι το κίνητρο πίσω από το timing της συνέντευξης είναι προφανώς το ότι αρχίζει το Μουντιάλ, εκείνος είναι με την Πορτογαλία, μια καλή ομάδα που μπορεί να κάνει ένα καλό Παγκόσμιο Κύπελλο. Του δίνει έναν μήνα μακριά από τη Γιουνάιτεντ. Ήθελε να το κάνει πριν φύγει για το Κατάρ.

Παρέχει χρόνο για να καθίσει η σκόνη μετά από όσα θα πει, ώστε όταν επιστρέψει να προσπαθήσει και να λύσει τα προβλήματα. Όπως τονίζει και στη συνέντευξη επανειλημμένως, αγαπάει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αγαπάει τους οπαδούς.

Αλλά αυτό στο οποίο επέστρεψε, κατά την άποψή του, είναι ένα στάσιμο κλαμπ που δεν έχει προχωρήσει καθόλου απ’ όταν έφυγε. Δεν καταλαβαίνει γιατί δεν συνέβη αυτό. Αισθάνεται ότι αν δεν μιλήσει, δεν θα αλλάξει τίποτα. Σίγουρα δεν μου είπε ότι πρόκειται να φύγει σίγουρα. Αλλά γνωρίζει ότι αυτό που κάνει με αυτή τη συνέντευξη μπορεί να σημάνει το τέλος του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Προφανώς, δεν είναι χαζός.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνει ένα καλό Μουντιάλ και σε αυτή την περίπτωση θα είναι η καλύτερη ευκαιρία του να πάρει τη μεταγραφή που θέλει τον Ιανουάριο, η οποία είναι σε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα παίζει στο Champions League και θα του επιτρέψει να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο για μερικά ακόμα χρόνια. Θέλει να αποσυρθεί γύρω στα 40 του χρόνια, μου είπε.

Παραδέχθηκε ότι το να φύγει για τα αποδυτήρια πριν τελειώσει το ματς με την Τότεναμ ήταν λάθος. Ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του, αλλά δεν ζητά συγγνώμη από τον Τεν Χαγκ για το ότι αρνήθηκε να γίνει αλλαγή» είπε ο δημοσιογράφος.

Ο Μόργκαν που είναι οπαδός της Άρσεναλ έγραψε ότι θα ήθελε τον Ρονάλντο στους "Κανονιέρηδες" και απάντησε πως είναι αυτό που ακριβώς χρειάζεται η ομάδα για να πάρει το πρωτάθλημα.

Μετά από τη συνέντευξη έγραψε στη Sun για τον Πορτογάλο: «Πήρα για πρώτη φορά συνέντευξη από τον Κριστιάνο πριν από τρία χρόνια στο Τορίνο και καταλήξαμε να έχουμε ένα δείπνο τεσσάρων ωρών. Από τότε, γίναμε πολύ απίθανοι αλλά πολύ καλοί φίλοι. Στείλουμε μηνύματα και μιλάμε πολύ, και ήταν πάντα απίστευτα ειλικρινής μαζί μου».

Πίτερ Σμάιχελ

Ο παλιός του συμπαίκτης και σπουδαίος τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα χρόνια του Σερ Άλεξ, ο Πίτερ Σμάιχελ, είναι στο πλευρό του Κριστιάνο και το δήλωσε και στο ραδιόφωνο του BBC.

Υποστήριξε ότι είναι υπέρ της παραμονής του Ρονάλντο και ξεκαθάρισε: «Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Ρονάλντο. Ήμουν πάντα μεγάλος θαυμαστής του. Και είμαι μεγάλος οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έχει τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Ελπίζω ότι θα υπάρξει μια ευκαιρία όπου ο κόσμος του και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορούν να καθίσουν και να το συζητήσουν και να βρουν μια λύση.Θέλω πολύ ο Κριστιάνο να μείνει παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Έλμα Αβέιρο

Η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, Έλμα Αβέιρο, ξέσπασε στο Instagram, για τα αρνητικά σχόλια και τόνισε ότι είπε την αλήθεια.

aderfi_ronaldo_deutero_stori


«Δεν σιωπώ για πόρτες που δύσκολα θα ανοίξω ξανά από περηφάνια, αλλά περισσότερο από σεβασμό στον εαυτό μου», έγραψε στο πρώτο story και στο δεύτερο ανέβασε μια φωτογραφία του αδερφού της με τον δημοσιογράφο που του πήρε τη συνέντευξη και σημείωσε: «Πάντα θα είμαι περήφανη για σένα αγάπη μου».

Στο τρίτο story αναδημοσιεύοντας ένα απόσπασμα της συνέντευξης έγραψε: «Η μεγαλύτερη περηφάνια της ζωής μου" και στην τέταρτο story αναδημοσίευσε την είδηση της συνέντευξης από μια ιστοσελίδα λέγοντας: «Η αλήθεια ειπώθηκε».

Οι «εχθροί» του Ρονάλντο

Ρίο Φέρντιναντ

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Αγγλίας και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο "τρελάθηκε" μετά από την συνέντευξη του.

Ο Φέρντιναντ είχε μεσολαβήσει στο πρόσφατο παρελθόν στο να υπάρξει συνέχεια στη συνεργασία των δύο πλευρών αλλά τώρα είναι "απέναντί" του: «Δεν μπορείς να κάθεσαι εδώ και να υπερασπίζεσαι τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Αυτός ο έρωτας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που είχε ο Κριστιάνο τελείωσε στα μάτια μου. Δεν νιώθω ότι υπάρχει ούτως ή άλλως πίσω, δεν αισθάνομαι ότι ο σύλλογος θα τον πάρει πίσω και δεν νομίζω ότι θέλει να επιστρέψει. Όλα αυτά κατασκευάζονται για αυτόν τον λόγο. Μέχρι αυτή τη συνέντευξη τον υπερασπιζόμουν και έλεγα ότι ο σύλλογος έχει μεγάλη ευθύνη στο επικοινωνιακό κομμάτι».



Γκάρι Νέβιλ

Άλλος ένας παλιός άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που τα έχει βάλει εδώ και καιρό με τον Ρονάλντο.

Όταν αρνήθηκε να μπει αλλαγή στο παιχνίδι με την Τότεναμ τον ξέγραψε από τη Γιουνάιτεντ. «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα πρέπει να πάει κάπου αλλού και να παίζει κάθε εβδομάδα, γιατί δεν μπορεί να δεχθεί ότι θα είναι στον πάγκο. Πρέπει να λήξει το θέμα αυτήν την εβδομάδα ή να γίνει μια… εκεχειρία μέχρι το Μουντιάλ και να λήξει μετά. Είναι η δεύτερη φορά που ο Κριστιάνο Ρονάλντο φεύγει από το Ολντ Τράφορντ και μπαίνει στο αυτοκίνητό του πριν επιστρέψει η ομάδα του στα αποδυτήρια.



Πρέπει να πω, ως κάποιος που γνωρίζει τα αποδυτήρια, ότι αυτό είναι κάτι απαράδεκτο. Όταν κοιτάς εάν πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα στον Κριστιάνο και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η ομάδα είναι καλύτερη χωρίς αυτόν. Και ο Έρικ τεν Χαγκ το ξέρει αυτό. Το μόνο πράγμα που μπορούν να κάνουν ο Κριστιάνο και ο σύλλογος, είναι να συναντηθούν την επόμενη εβδομάδα και να τερματίσουν την σχέση τους», πρόσθεσε ο παλαίμαχος άσος των «κόκκινων διαβόλων» είπε ο Νέβιλ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απάντησε στην κριτική του Νέβιλ και του Ρούνεϊ: «Είναι δύσκολο να ακούς τέτοιου είδους κριτική από ανθρώπους που έπαιξαν μαζί σου, για παράδειγμα τον Γκάρι Νέβιλ. Οι άνθρωποι μπορούν να έχουν τη δική τους γνώμη, αλλά δεν ξέρουν πραγματικά τι συμβαίνει, για παράδειγμα μέσα στο προπονητικό κέντρο, στο Κάρινγκτον, ακόμα και στη ζωή μου.

Θα πρέπει να ακούσουν όχι μόνο μια άποψη, πρέπει να ακούσουν και τη δική μου άποψη γιατί είναι εύκολο να επικρίνεις, αν δεν ξέρεις ολόκληρη την ιστορία».

Ερωτηθείς για το αν είναι ακόμα φίλος με τον Νέβιλ και τον Ρούνεϊ απάντησε: «Δεν είναι φίλοι μου. Είναι εύκολο να κριτικάρεις, δεν ξέρω αν έχουν δουλειά στην τηλεόραση που σημαίνει ότι πρέπει να κάνουν κριτική για να γίνουν πιο διάσημοι. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω».

Ο Νέβιλ δ αστειεύτηκε στο Twitter: «Κανείς για δείπνο;». Πάντως σε πρόσφατο παιχνίδι ο Ρονάλντο δεν χαιρέτησε τον Νέβιλ και ο Τζέιμι Κάραγκερ, που είναι αναλυτής μαζί με τον Άγγλο παλαίμαχο άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Skysports, έσπευσε να τον πειράξει κάνοντας ένα tweet όπου του έγραψε: «Καλώς ήρθες στο κλαμπ των... αγνοημένων από τον Ρονάλντο»!.

Γουέιν Ρούνεϊ

Ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών της Γιουνάιτεντ και της Αγγλίας χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του Ρονάλντο αυτή τη σεζόν «απαράδεκτη» ακόμη και πριν προχωρήσει στη συνέντευξη.

Ο Ρονάλντο στη συνέχεια άφησε να εννοηθεί ότι ο Ρούνεϊ τον ζήλευε που εξακολουθεί να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο και επίσης κορόιδεψε την εμφάνιση του Ρούνεϊ.

«Αυτός και ο Μέσι είναι αναμφισβήτητα οι δύο καλύτεροι παίκτες όλων των εποχών και μπορείς να το κάνεις με όποιον τρόπο κι αν αποφασίσεις. Αλλά πιστεύω ότι τα πράγματα που έχει κάνει από την αρχή της σεζόν, δεν είναι αποδεκτά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είδα τον Ρόι Κιν να τον υπερασπίζεται. Ο Ρόι δεν θα το δεχόταν αυτό. Ο Ρόι δεν θα το δεχόταν καθόλου.

Είναι ένας περισπασμός που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή, προσπαθώντας να ξαναφτιάξει την ομάδα. Για τον Κριστιάνο, απλά χρειάζεται να σηκώσει το κεφάλι και να δουλέψει για να είναι έτοιμος όταν τον χρειαστεί ο προπονητής. Αν το κάνει αυτό, θα είναι πλεονέκτημα. Αν δεν το κάνει, θα γίνει ανεπιθύμητη απόσπαση της προσοχής της ομάδας», είχε πει για τον Κριστιάνο ο Ρούνεϊ.

Τζέιμι Κάραγκερ

Ο παλαίμαχος μπακ της Λίβερπουλ απάντησε στη συνέντευξη του Ρονάλντο με τον οποίο δεν έχουν πλέον σχέσεις.

«Θέλει να απολυθεί, είναι προφανές. Είπε στο σύλλογο το περασμένο καλοκαίρι πως ήθελε να φύγει και δεν βρέθηκαν αγοραστές, είτε λόγω της τιμής που όρισε η Γιουνάιτεντ είτε λόγω του υψηλού κασέ του.

Καταλαβαίνει πως το ίδιο θα συμβεί και στην επόμενη μεταγραφική περίοδο και για αυτό προσπαθεί να πιέσει για να τον διώξουν ή να φύγει ως ελεύθερος. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να φύγει. Δεν ξέρω από πού πηγάζει η ασέβεια του Έρικ τεν Χαχ. Εάν είναι κάποιος που δεν δείχνει σεβασμό, είναι ο παίκτης απέναντι στον προπονητή και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα λόγια του ήρθαν στο πλεόν ακατάλληλο χρονικό σημείο, λίγη ώρα μετά από νίκη της ομάδας του στο φινάλε, στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ. Θα έπρεπε να χαίρονται και ήρθε η συνέντευξη του Ρονάλντο για να γίνει το μπουμ. Ο αρνητισμός δεν έχει να κάνει με την ομάδα ή τον προπονητή, αλλά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Αυτό ισχύει από τότε που επέστρεψε. Είναι το δικό του σόου» είπε στο Sky Sports.

Τέλος αξίζει να παραθέσουμε και την άποψη του συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ του Ράφαελ Βαράν:  «Προφανώς μας επηρεάζει. Παρακολουθούμε τι συμβαίνει και το τι λέγεται. Προσπαθούμε να ηρεμήσουμε την κατάσταση με τον τρόπο μας και να μην εμπλακούμε πολύ σε όλο αυτό.

Όταν πρόκειται δε, για έναν σταρ, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ακόμα περισσότερο. Οπότε προσπαθούμε για το καλύτερο κρατώντας μία απόσταση. Δηλαδή δεν επιδιώκουμε να αλλάξουμε την κατάσταση μόνοι μας, είμαστε μέρος μιας συλλογικότητας.

Αυτό που θέλω είναι το καλύτερο για την ομάδα μου, οπότε όποια κι αν είναι η απόφαση θα την αποδεχτούμε και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό». 

Ειδήσεις σήμερα:

Χειροπέδες σε 61χρονο που παρίστανε τον ιδιοκτήτη κατασκευαστικής - Είχε αποσπάσει τουλάχιστον 1 εκατ. ευρώ

Αντιμέτωπος με ακόμη επτά σεξουαλικά αδικήματα ο Κέβιν Σπέισι

H Μπιγιονσέ γράφει ιστορία στα Grammy με 9 υποψηφιότητες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης