NBA: Το τρίποντο... μαχαιριά του Κάρι δεν έπρεπε να μετρήσει σύμφωνα με το «Last Two Minutes Report» - Δείτε βίντεο

NBA: Το τρίποντο... μαχαιριά του Κάρι δεν έπρεπε να μετρήσει σύμφωνα με το «Last Two Minutes Report» - Δείτε βίντεο

Το σκριν του Κλέι Τόμπσον για το τρίποντο... μαχαιριά του Στεφ Κάρι κόντρα στο Κλίβελαντ ήταν αντικανονικό, με βάση την αναφορά του «Last Two Minutes»

curry
Το «Last Two Minute Report» είναι ο τρόπος που έχουν βρει οι Αμερικάνοι για να αναλύουν τις κρίσιμες διαιτητικές αποφάσεις στο φινάλε των αναμετρήσεων.

Και αρκετές φορές δεν είναι σύμφωνα με όσα έχουν ήδη σφυριχτεί στις αναμετρήσεις, όπως συνέβη και στην περίπτωση του παιχνιδιού των Γουόριορς με τους Καβαλίερς.

Ο Στεφ Κάρι πραγματοποίησε ένα μοναδικό σόου με 40άρα και 8 μαζεμένους πόντους που έκριναν την αναμέτρηση στο φινάλε, μεταξύ αυτών δύο τρίποντα. Το ένα εξ αυτών ωστόσο, που έφερε τους πρωταθλητές σε απόσταση τεσσάρων πόντων με 35'' για το τέλος δεν έπρεπε να μετρήσει.

Κλείσιμο


Ο λόγος; Ο Κλέι Τόμπσον που έδωσε το σκριν στον Κάρι έκανε επιθετικό φάουλ, σύμφωνα με το L2M. Ο ώμος του κινήθηκε αντικανονικά πάνω στον Οκόρο και έτσι όσα συνέβησαν μετά δε θα έπρεπε να μετρήσουν.

Φυσικά οι αποφάσεις δεν αναιρούνται, απλώς το «Last Two Minute Report» κάνει καταγραφή των όσων ήταν λάθος, οπότε η εποποιία του Στεφ πέρασε στην ιστορία...

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης