Κολύμβηση: Χάλκινο μετάλλιο στα 100μ. ύπτιο κατέκτησε ο Χρήστου στο Βερολίνο
Ο πρωταθλητής Ευρώπης είχε ταυτόχρονη στα 50.16 μαζί με τον Χαβιέ Αζεβέντο από τις ΗΠΑ - H σειρά του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα συνεχιστεί στο Τορόντο στις 28-30 Οκτωβρίου
Την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στα 50μ. ύπτιο κατέκτησε ο Απόστολος Χρήστου στα 100μ. ύπτιο στην τελευταία ημέρα του μίτινγκ της σειράς του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε 25άρα που ολοκληρώθηκε στο Βερολίνο.
Ο πρωταθλητής Ευρώπης είχε ταυτόχρονη στα 50.16 μαζί με τον Χαβιέ Αζεβέντο από τις ΗΠΑ και πήραν από ένα χάλκινο μετάλλιο.
Νικητής αναδείχθηκε ο Αμερικανός, Σέιν Κάσας με 49.54, ενώ στη 2η θέση τερμάτισε ο Ιταλός Τόμας Τσεκόν με 49.62.
Για τον Έλληνα κολυμβητή είχε προηγηθεί και η 5η θέση στα 50μ. ύπτιο με 23.45. H σειρά του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα συνεχιστεί στο Τορόντο (28-30 Οκτωβρίου).
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο efood, να επιλέξεις το efood market, να κάνεις τα ψώνια σου και σε πολύ λίγο η παραγγελία θα είναι σε εσένα
Οι βιολογικές, vegan και σπιτικές γκρανόλες χωρίς επεξεργασμένη ζάχαρη ενός μικρού εργαστηρίου στον Άλιμο δίνουν στον οργανισμό ενέργεια και δύναμη όλη τη μέρα και κερδίζουν τους καταναλωτές που αναζητούν κάτι το πραγματικά διαφορετικό για την καθημερινότητά τους.
Σε έναν κόσμο γεμάτο υπερδυνάμεις και ήρωες το να είσαι ο εαυτός σου είναι το πιο επαναστατικό, όπως ανακαλύπτουμε στη σειρά “Extraorindary” από το Disney+, διαθέσιμο και στο Vodafone TV