Μουρίνιο: Το νέο τατουάζ του Special One

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ο μοναδικός προπονητής που έχει κατακτήσει το Champions League, το Europa League και το Conference League και θέλησε να αποτυπώσει στο σώμα του αυτό το ρεκόρ

25752233
Ένα άκρως ποδοσφαιρικό τατουάζ επέλεξε για να κοσμήσει το δεξί του χέρι ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Ρόμα, γνωστός ως "Special One" έγινε πριν από λίγες εβδομάδες ο μοναδικός στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που έχει κερδίσει τα τρία μεγάλα ευρωπαϊκά τρόπαια.

Το 2004 με την Πόρτο και το 2010 με την Ίντερ κατέκτησε το Champions League, το 2003 (Πόρτο) και το 2017 (Γιουνάιτεντ) το Europa League και το 2022 με τη Ρόμα το Conference League.

Ο Πορτογάλος προπονητής «χτύπησε» τατουάζ τις τρεις ευρωπαϊκές κούπες που έχει κατακτήσει και σε κάθε μία από τις κούπες υπάρχουν τα χρώματα των ομάδων με τις οποίες τις κατέκτησε.



"Αυτό είναι το τατουάζ μου. Η χαρά των Ρωμαίων με οδήγησε στο να το κάνω. Κατόπιν, σκέφτηκα κάτι ξεχωριστό, που θα τιμούσε όλους τους συλλόγους όπου κατέκτησα ευρωπαϊκό τρόπαιο. Την ίδια στιγμή, ήθελα ένα μοναδικό τατουάζ, ένα που, μέχρι στιγμής, είμαι ο μοναδικός που μπορεί να το έχει. Ο Αλμπέρτο μου έδειξε ορισμένες προτάσεις, εγώ απλά άλλαξα κάποιες λεπτομέρειες. Αυτό είναι το τατουάζ μου", έγραψε στο ποστάρισμα.


Ειδήσεις σήμερα:

Πτώση Αντόνοφ στην Καβάλα: Εντοπίστηκε άγνωστη λευκή ουσία στο σημείο της συντριβής - Ειδικό drone σαρώνει την περιοχή

Η πορεία του αεροσκάφους τύπου Antonov λίγο πριν τη συντριβή στην Καβάλα

Πανελλαδικές: Αύριο Δευτέρα στις 12 τα μεσάνυχτα η λήξη προθεσμίας υποβολής Μηχανογραφικού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης