Τερματοφύλακας στη Γ' Νορβηγίας σκόραρε με ψαλιδάκι στο 95' και έκανε το σκορ 2-2 - Δείτε βίντεο

Τερματοφύλακας στη Γ' Νορβηγίας σκόραρε με ψαλιδάκι στο 95' και έκανε το σκορ 2-2 - Δείτε βίντεο

Τον Νοτιοαφρικανό Οσκαρίν Μασουλούκε μιμήθηκε ο τερματοφύλακας της Σότρα, σκοράροντας με ένα εντυπωσιακό ψαλιδάκι στις καθυστερήσεις

termatofylakas-norvigia
Ήταν τα τέλη του 2016 όταν ο πορτέρο της Μπαρόκα σκόραρε ένα αδιανόητα καλό ψαλιδάκι στην τελευταία φάση του ματς κόντρα στους Ορλάντο Πάιρετς για να χαρίσει στην ομάδα του τον έναν βαθμό και να ξεσπάσει σε... χορευτικούς πανηγυρισμούς.

Τότε, το γκολ του γεννηθέντα το 1993 τερματοφύλακα είχε μπει στη λίστα των υποψήφιων γκολ για το βραβείο Πούσκας του 2017, τερματίζοντας εν τέλει δεύτερο στη ψηφοφορία πίσω από το... δάγκωμα του σκορπιού του Ολιβιέ Ζιρού (Άρσεναλ) κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.

Oscarine Masuluke Wonder Goal - Baroka F.C. vs Orlando Pirates


Περίπου 5.5 χρόνια αργότερα ήταν η στιγμή του Μόρτεν Γκράσμο για να λάμψει, με την ομάδα του να υπολείπεται ένα γκολ της αντιπάλου της για να πάρει κάτι από το ματς.

Ο νεαρός κίπερ έκανε το ανέβασμα και όταν η μπάλα πήγε προς το μέρος του μετά από μια κόντρα σε αντίπαλο, δεν το σκέφτηκε καθόλου και με ένα εντυπωσιακό ακροβατικό χτύπημα έστειλε την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα για να «πνιγεί» εν συνεχεία στις αγκαλιές των συμπαικτών του.

Κλείσιμο


Δύσκολο να επιλέξεις ποιος το έκανε καλύτερα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης