Συγκλονίζει Ουκρανή προπονήτρια κολύμβησης: «Ήμουν κάτω από τα ερείπια για δύο ώρες, νόμιζα ότι θα πέθαινα θαμμένη ζωντανή»

Συγκλονίζει Ουκρανή προπονήτρια κολύμβησης: «Ήμουν κάτω από τα ερείπια για δύο ώρες, νόμιζα ότι θα πέθαινα θαμμένη ζωντανή»

Η Ουκρανή ομοσπονδιακή προπονήτρια κολύμβησης, Αϊούνα Μορόζοβα, καταπλακώθηκε σε κτίριο που βομβαρδίστηκε στο Χάρκοβο και έμεινε δυο ώρες κάτω από τα συντρίμμια

μμμ
Από θαύμα παραμένει ζωντανή η Αϊούνα Μορόζοβα. Η προπονήτρια κολύμβησης η οποία εργάζεται στην ομοσπονδία της Ουκρανίας όταν ξεκίνησε ο πόλεμος εγκατέλειψε τα πάντα και κατατάχθηκε ως εθελόντρια.

Την τοποθέτησαν στο κτίριο Hoda στο Χάρκοβο και είχε αναλάβει να σερβίρει φαγητό στους Ουκρανούς στρατιώτες.



Κλείσιμο
Όλα αυτά μέχρι που το κτίριο βομβαρδίστηκε από τους Ρώσους! Η Μορόζοβα είδε το χάρο με τα μάτια της αφού καταπλακώθηκε από τα συντρίμμια και νόμιζε ότι θα πεθάνει.

Η περιγραφή της είναι συγκλονιστική

«Ήμουν στο κτίριο του HODA, στον πρώτο όροφο στο δεύτερο γραφείο από την οδό Ivanova, δούλευα ως εθελόντρια και σέρβιρα φαγητό σε στρατιώτες. Ξαφνικά μας βομβάρδισαν. Ξάπλωσα κάτω από τα ερείπια για δύο ώρες και προσευχήθηκα στο Θεό, σε όλες τις γλώσσες που ξέρω. Δεν μπορούσα να κουνηθώ και φώναξα, νομίζοντας ότι θα πεθάνω θαμμένη ζωντανή.  Έκλαψα και δεν το κάνω συχνά. Με βρήκαν στο υπόγειο. Ο Θεός να ευλογεί τον σωτήρα μου τον Zhenya, που άκουσε τις κραυγές μου και μου μίλησε».

Το θέμα γνωστοποίησε η ομοσπονδία κολύμβησης της Ουκρανίας. Η Μορόζοβα πάντως συνεχίζει να είναι εθελόντρια αφού όπως δηλώνει το οφείλει στην πατρίδα της.


Ειδήσεις σήμερα:

Στη ΓΑΔΑ τρεις ύποπτοι για την απαγωγή Κυπαρίσση

Αναβάλλεται η εκκένωση της Μαριούπολης - Οι Ρώσοι συνεχίζουν τους βομβαρδισμούς, λένε οι Ουκρανοί

Αυτοί είναι οι απατεώνες που έστησαν κέντρο απεξάρτησης στον Βόλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης